![]() |
#1 |
Diy Co2 & Αεραντλία ????
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλησπέρα παιδιά θα μπώ κατευθείαν στο θέμα που με απασχολεί. Λοιπόν έχω 1 ενυδρείο στα 300 L περίπου και σκέφτομαι να του κάνω ζούγκλα με Cuba κάτω και γενικά απαιτητικά φυτά, για τον λόγο αυτό θα του βάλω και Cο2 δικιάς μου κατασκευής με μπουκάλα χωρίς όμως Ph controller (λόγω χρημάτων, αλλά είναι στο πρόγραμμα για να το πάρω), επίσης σκέφτομαι να του βάλω μέσα για decor μια αερόπετρα για εφέ
![]() ![]() Γίνεται ή θα έχω πρόβλημα με το Co2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Όπως λέει και το Section "Αρχάριοι γλυκού νερού" οπότε μην βαράτε με την ερωτήσεις που κάνω ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Εμφανίσεις: 2908
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αεραντλία !!! | pagos4 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 01-04-10 14:17 |
Αεραντλία! | Perazzi | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 15-01-09 03:03 |
Αεραντλία;;; | Moutralewn | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 21-11-07 15:57 |
αεραντλία | liana | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 18-07-07 17:23 |
Αεραντλία 12V? υπάρχει? | Strahos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 23-01-07 12:26 |