|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Χαίρεται,
Μολις γράφτηκα στο φόρουμ και θα ήθελα να εκφρασω τα συγχαρητήρια μου καθώς και την εξής απορία: Κατ αρχήν ειμαι και εγώ οπως φαντάζομαι πάρα πολλοι άλλοι εδώ, φανατικός θαυμαστής των αρσενικών μονομάχων. Στρώνω τώρα ενα καινούργιιο ενυδρείο περίπου 50 λίτρων και σκεφτόμουν να βάλω μέσα έναν αρσενικό βασιλικό μονομάχο, δύο 'μπαλόνια' μόλυ, 2 πλάτυ, έναν αρσενικό ξιφοφόρο και έναν μικρό γλύφτη. Θα παρακαλούσα λοιπόν να μάθω αν η ιδέα μου ειναι καλή ή εντελλώς λανθασμένη και επίσης αν παίζει ρόλο αν θα τα βαλω μαζί χρονικά, ή όχι. Ακόμα αν μπορώ να βάλω κανα δυο γαριδούλες. Συγνώμη αν σας κουρασα με τα πολλά που έγραψα, Φιλικά, Αλέξανδρος ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
54lit. κοινωνικό ενυδρείο. | ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΑΣ | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 10 | 09-10-08 19:54 |
Βοήθεια - Θάνατοι σε κοινωνικό ενυδρείο | antonis_p | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 10-03-08 21:50 |
Κοινωνικό ενυδρείο. | πλυμμήρας | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 14-01-08 01:04 |
Κοινωνικό ενυδρείο ; | Juan | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 08-11-05 12:15 |
Μονομάχος σε κοινωνικό ενυδρείο | pchrisovergis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 08-10-05 05:33 |