|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αρσενικο και θηλυκο μπαινουν μαζι μονο κατα την διαρκεια αναπαραγωγης!Αλλιως ο αρσενικος μπορει ακομα και να σκοτωσει την θηλυκια!Στα ενυδρεια που διαθετεις μπορουν να μπουν μονομαχοι!Δηλαδη αν θες στο 55 λιτρων να βαλεις αρσενικους θα βαλεις μονο εναν!Το ιδιο ισχυει και στο αλλο!Απο θηλυκες μπορεις να βαλεις στο 55λιτρο εως 3!στο 220λιτρο μπορεις αρκετες αλλα στα ορια της λογικης!μην το παρακανεις!Βαλε μπολικα φυτα μεσα στο ενυδρειο γιατι τους αρεσουν!Επισης θα χρειαστεις θερμοστατη και ενα φιλτρο που να μην ειναι και πολυ δυνατο γιατι δεν τους αρεσουν τα νερα με πολυ κινηση!Δες την ενοτητα bettas και θα βρεις πολλες που θα σε βοηθησουν!
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος οτι οι θηλυκιές δεν θα τσακωθούν μεταξύ τους.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Φιλικα! |
|
||||
|
||||
![]()
οι πιθανοτητες ειναι πολυ-πολυ μεγαλυτερες...προσεξε και στο πετσοπ αν τις εχει για καιρο..υπαρχουν αυτες που δινουν και αυτες που τρωνε ξυλο....(θα δεις μαδημενα πτερυγια κ.τ.λ.)
|
||||
|
||||
![]()
οι θηλυκές δεν μαλώνουν μεταξύ τους εκτός αν είναι σε φάση αναπαραγωγής οπότε πρέπει κι αυτές να δείξουν χαρακτήρα περιμένοντας τον αρσενικό. εγώ τις δικές μου τις είχα όλες μαζί όσο ήταν μικρές αλλά τώρα έχω 3 που περίσσεψαν σε ένα 120 λίτρο και υπάρχουν από καιρό σε καιρό ψιλοτασμπουκάδες. όποτε γίνεται αυτό παρατηρώ eggspot. σώζονται από την μεγάλη επιφάνεια και τα πολλά φυτά
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Crowntail Bettas | crazyio | Bettas | 10 | 14-07-06 23:33 |
Bettas | betta | Bettas | 6 | 08-12-05 22:35 |
Sites με bettas | soza | Bettas | 1 | 23-04-05 14:49 |
ΕΙΔΗ BETTAS!! | ASCCO1 | Bettas | 0 | 20-11-04 18:55 |