γεια σας .απορια για bettas
:smt100:smt100:smt100:smt100:smt100θελω να φτιαξω ενα ενυδρειο μονο για bettas μπωρο να βαλω αρσενικο θυλικο μαζι ????????? η ποσα θυλικα ????????και σε ποσα λιτρα:confused::confused::confused::confused::conf used::confused: εχω ενα 55 λιτρα και ενα 220 λιτρα που μπωρο να τα βαλω καλυτερα ?????????
|
Παράθεση:
|
Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος οτι οι θηλυκιές δεν θα τσακωθούν μεταξύ τους.
|
Παράθεση:
Φιλικα! |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
οι θηλυκές δεν μαλώνουν μεταξύ τους εκτός αν είναι σε φάση αναπαραγωγής οπότε πρέπει κι αυτές να δείξουν χαρακτήρα περιμένοντας τον αρσενικό. εγώ τις δικές μου τις είχα όλες μαζί όσο ήταν μικρές αλλά τώρα έχω 3 που περίσσεψαν σε ένα 120 λίτρο και υπάρχουν από καιρό σε καιρό ψιλοτασμπουκάδες. όποτε γίνεται αυτό παρατηρώ eggspot. σώζονται από την μεγάλη επιφάνεια και τα πολλά φυτά
|
εγω παλι οποτε ειχα θηλυκες μαζι (κανα 2 φορες το επιχειρησα πριν αρκετα χρονια) τσακωνοντουσαν ...καποιες μεχρι θανατου..
το ενυδρειο ομως ηταν 50 λιτρα και οχι 140.... και στα πετσοπ που ειναι αρκετες μαζι συνηθως τις βλεπω να τσακωνονται...και σε ασχημη κατασταση αν μεινουν στο ιδιο ενυδρειο για καιρο.... τωρα μακη δεν ξερω αν εσυ εισαι η εξαιρεση η εγω??:rolleyes: |
Παράθεση:
|
ναι πραγματι τις ειδα...αυτο ομως εγω δε το ειχα καταφερει....δεν ξερω αν παιζει ρολο το οτι οι δικες σου μεγαλωσαν μαζι....
παντως με μια βολτα στα πετ -αν μεινουν λιγο καιρο απουλητες οι μονομαχινες- θα δεις οτι οι περισσοτερες θα εχουν ξεφτισμενα πτερυγια απο τους καυγαδες.. εδω αλεξ-πολη που αργουν να πουληθουν τα ψαρια το συναντω σχεδον σε καθε μαγαζι... |
κατι αλλο η θυλικια κανει φωλια οπωσ ο αρσενικοσ? :confused::confused::confused:
|
συμβαίνει κι αυτό καμιά φορά
|
δηλαδη για να γινει αναπαραγωγη bettas πρεπει να εχεις το λιγοτερο 2 ενυδρεια?:confused:
το ενα για τον αρσενικο και το αλλο για το θυλικο?:confused: δεν μου αρεσει:smt065 :D:D:D |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 22:27. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board