|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια χθες πηγα στο praktiker και ειχε για εξωτερικους χωρους διακοσμητικες πετρες που βαζουν στους κηπους,και ειχε και λαβα κοκκινοπο χρωμα κομματακια 2λιτρα 1,80ε και 12 λιτρα 6,50ε.για βιολογια στο φιλτρο κανει να βαλουμε?
------------------------- κανεις δεν ξερει? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΜΙΜΗΣ : 14-04-09 στις 17:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Έχει αναφερθεί οτι η σκόνη που βγαίνει από τη λάβα δεν κάνει καλό.
Για περίμενε απαντήσεις και από άλλους.
|
||||
|
||||
![]()
για ποια σκονη μιλας?αν την πλυνεις καλα παλι θα βγαζει?οταν ειχα παει σε ενα πετ σοπ μου εδωσε(δωρεαν)κατι μεγαλες πετρες απο κοκκινοπη λαβα,μου ειπε να τις σπασω και να τις βαλω μεσα στο φιλτρο για βιολογια,μου ειπε πως ειναι πολυ καλο βιολογικο υλικο ειναι ποροδες φυσικο υλικο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί να μη βάλεις βιολογικό υλικό από αυτά που κυκλοφορούν στο εμπόριο ;
|
|
||||
|
||||
![]()
ελεγα οτι επειδη ειναι καλη η τιμη και αν κανει γιατι να μην βαλω?γιατι μου την προτεινε ο πετσοπας?ετσι κιαλλιως δωρεαν μου την εδωσε,δεν ηθελε να βγαλει απο μενα?εχεις καμια σελιδα να μου στειλεις να διαβασω σχετικη?ευχαριστω.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ερεθίζει τα βράνχια των ψαριών ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πως το γνωριζουμε αυτο?εχεις καμια σελιδα να μου στειλεις να διαβασω?σορι για την επιμονει μου οκ δεν θα βαλω απλα θελω να γνωριζω τι παιζει!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λάβα | υδροχόος | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 18-01-09 10:43 |
Ξυλόκολλα.Κάνει ή δεν κάνει? | πλυμμήρας | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 03-01-08 17:27 |
Φυτα ενυδρειου απο το Praktiker... | GFON | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 28-02-06 18:14 |
κάνει ή δεν κάνει το φίλτρο; | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 23-12-02 15:39 |
Ελαφρόπετρα & λάβα | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 22-12-02 19:03 |