![]() |
#1 |
στισιμο ενυδρειου
![]() Αξιολόγηση:
![]() εχο ενα 50λ εν.πειτε μου ποσ να το στροσο καλα(φαρμακα θερμοκρασιεςκλπ)εχο φιλτρο με οξυγονο μαζι ξεχοριστο μαουσε οξθγονου κ θερμοστατη.
|
|
Εμφανίσεις: 2677
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχεις βομβαρδίσει το σύμπαν με ερωτήσεις.
Κάνε τον κόπο να διάβασεις λιγάκι, καθώς είναι γραμμένα αλλά δεν ψάχνεις. Δες λοιπόν αυτά τα 3 : ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΧΩΡΙΣ ΨΑΡΙΑ (με αμμωνία) Κατανοώντας τον κύκλο του αζώτου Τι χρειάζομαι για να στήσω ένα ενυδρείο ως αρχάριος ? |
|
||||
|
||||
![]()
Αν θέλεις μας λες και την ηλικία σου
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί αναρωτιέσε?
|
||||
|
||||
![]()
νομίζω η ηλικία κάνει μπαμ
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΝΤΟΧΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | sfk | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 25-09-08 15:46 |
Λαμπα ενυδρειου | Apollwnas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 08-07-08 18:31 |
καθαρισμος ενυδρειου | giannio1976 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 24-04-08 12:09 |
Ρωγμη Ενυδρειου | ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 26-01-06 14:26 |
Αποστειρωση Ενυδρειου | Artemis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 06-10-05 16:38 |