|
|
||||
|
||||
![]()
ενδιαφέρομαι για ενα sunsun ενυδρείο στα 190lt. Τα sunsun έχουν στο καπάκι φίλτρο αλλά δεν είναι κ το καλλίτερο απ' ότι ακούω... οπότε πάμε για εξωτερικό.
τι προτείνετε γι αυτά τα λίτρα ? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Eheim 2215 και αν θέλεις ακόμη περισσότερα 2217.
|
||||
|
||||
![]()
απο ελλαδα θα το παρεις?
|
||||
|
||||
![]()
απο waterinn λεω..
με την αγορά ενυδρείου έχει και δωροεπιταγή 100% την αξία του ενυδρείου.. άρα δεν το τσιγκουνεύομαι! |
|
||||
|
||||
![]()
Τότε μπορείς να πας σε πιο ακριβή λύση π.χ. κάποιο απο την σειρά pro ή electronic.
|
||||
|
||||
![]()
τσεκαρε το 2028 η το 2026
ουστ πια με τα classic κατι παθαινω αμα τα ακουω ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ευχαριστώ για τη βοήθεια. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσιαση Φυτεμενου Ενυδρειου 200lt. | kifinas | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 30 | 13-05-11 02:01 |
προ φίλτρο και R/O | alcol | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 07-11-08 01:13 |
φίλτρο γλυκού σε φίλτρο θαλασσινού | nikman | Φίλτρανση | 6 | 31-07-08 14:46 |
Φίλτρο | ΕΛΒΙΡΑ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 19-11-07 13:06 |
Φίλτρο | kostvl18 | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 07-10-07 22:26 |