|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα σε όλους.
Τελευταία έχω πρόβλημα με τα φυτά αργής ανάπτυξης... Τα φύλλα ενος μεγάλου εχινόδορου σαπίζουν , καθώς και από τις ανούμπιες... Ακόμα..3 ανούμπιες έχασαν όλα τα φύλλα τους και έχουν μείνει μόνο οι ρίζες και ο κεντρικός κορμός...μήπως φταίει οτι είναι φυτεμένες μεσα στο υπόστρωμα? 100λίτρα ,diy co2, 0,5w/lt 8 ώρες , 4ml/ημέρα sera florena |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα και καλό μήνα.
Ξέρω ότι οι ανούμπιες δεν θέλουν τις ρίζες τους βαθιά μέσα στο υπόστρομα, αλλά ως επί το πλήστον έξω. Ρίξε μιά ματιά σε αυτό το λινκ μήπως σε βοηθήσει. http://www.aquatek.gr/plantdiseasegr.html
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό που πρέπει να προσέχουμε είναι η οριζόντια ρίζα του να είναι πάντα έξω από το υπόστρωμα και τα ριζίδια να εισχωρούν μέσα σε αυτό.
|
|
|||
|
|||
![]()
MMMMM να γιατι τα επαιξαν οι ανουμπιες....το οριζοντιο ηταν μέσα στο χώμα....
αν τις δέσω πάνω σε κάτι θα συνέλθουν? |
|
||||
|
||||
![]()
Είναι πολύ πιθανόν!
Είναι αρκετά ανθεκτικό φυτό. Με το δέσιμο μην τις σφίξεις πολύ όμως!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα με φυτά. | Βιβή | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 17-11-08 15:45 |
Πρόβλημα με φυτά... | Βιβή | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 21-10-08 12:34 |
Καθάρισμα φυτών αργής ανάπτυξης | xontros | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 29-05-08 21:41 |
Φυτά οριζόντιας ανάπτυξης | bvlahos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 23-01-07 19:42 |
Πρόβλημα άλγης και ανάπτυξης φυτών | NTABOS | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 11-12-03 16:49 |