|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
110 λτ χρυσόψαρα
Επιτέλους μετά από αρκετό καιρό, πολλά βάσανα και κόπο καθώς όπως οι περισσότεροι αρχάροια ξεκίνησα λάθος είμαι στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσω το ενυδρείο μου.
Πληροφορίες Διαστάσεις:81 x 36 x 45 Όγκος:110 λτ Κατηγορία: φυτεμένο Φυτά:1 Aponogeton longiplumulosus, 1 Hygrophila corymbosa, 2 Αnubias barteri var angustifolia, 1 Anubias barteri var nana, 2 Bacopa caroliniana, 1 Echinodorus 'Rubin' Ψάρια / ¶λλα είδη: 3 χρυσόψαρα Διακοσμητικά υλικά: ψιλόκοκο χαλίκι, 1 ρίζα mopani (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο: Φωτισμός:2χ18 watt juwel Διάρκεια φωτισμού:7 ώρες Φιλτράρισμα:το εσωτερικό που είχε με σφουγκαρι, siporax mini και ενυδρειακο υαλοβαμβακα. Θερμοστάτης: απενεργοποιημένος Λίπανση:jbl ferropol κάθε εβδομάδα Παροχή CO2:οχι Παράμετροι: pH: 7,6 Γενική σκληρότητα (GH):7-14 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):6 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):10 Αλλαγές νερού:αλλαγές νερού κάθε 10 μέρες 25-30% με σκούπα βυθού Θερμοκρασία:25-27 (λόγω καύσωνα) ¶λλες πληροφορίες:Καθημερινό τάισμα με mix τροφών (tetra goldfish flakes, tetra goldfish sticks, tetra pro vegetables (spirulina)), λίπανση κάθε εβδομάδα με jbl ferropol, βιταμίνες σε κάθε αλλαγή νερού Φωτογραφία: Τρέχει 1 μήνα. Σχολιάστε, κάντε παρατηρήσεις και συμβουλέυτε με έτσι ώστε να γίνει καλύτερο στο μέλλον. |
|
||||
|
||||
Καλή η προσπάθεια,μπράβο.Αν δε, προσθέσεις έναν μαύρο φόντο και ίσως το ξύλο αν μετακινηθεί προς τι μια ή άλλη άκρη να αναδειχθεί περισσότερο.
|
|
|||
|
|||
Όμορφο είναι, μπράβο, συμφωνώ κι εγώ για το μαύρο φόντο, ίσως και καναδυό φυτά ακόμη για να πρασινίσει ακόμη περισσότερο.
|
|
||||
|
||||
Και εμένα μου αρέσει για αρχή. Θα πειραματιστείς βέβαια με το ξύλο και τα φυτά μέχρι να το φτάσεις εκεί που επιθυμείς. Μην υπερβάλεις όμως...
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
χρυσόψαρα sos | duaz | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 29-01-09 13:56 |
Χρυσόψαρα! | nikkkolas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 31-08-08 21:19 |
Χρυσόψαρα | clean | Χρυσόψαρα | 6 | 20-09-07 16:08 |
χρυσόψαρα ή τι; | garfield | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 14 | 17-04-07 12:00 |
Στρώσιμο με χρυσόψαρα, για...χρυσόψαρα! | soulmate | Χρυσόψαρα | 1 | 26-05-03 23:53 |