110 λτ χρυσόψαρα
6 Συνημμένο(α)
Επιτέλους μετά από αρκετό καιρό, πολλά βάσανα και κόπο καθώς όπως οι περισσότεροι αρχάροια ξεκίνησα λάθος είμαι στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσω το ενυδρείο μου.
Πληροφορίες Διαστάσεις:81 x 36 x 45 Όγκος:110 λτ Κατηγορία: φυτεμένο Φυτά:1 Aponogeton longiplumulosus, 1 Hygrophila corymbosa, 2 Αnubias barteri var angustifolia, 1 Anubias barteri var nana, 2 Bacopa caroliniana, 1 Echinodorus 'Rubin' Ψάρια / Άλλα είδη: 3 χρυσόψαρα Διακοσμητικά υλικά: ψιλόκοκο χαλίκι, 1 ρίζα mopani (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο: Φωτισμός:2χ18 watt juwel Διάρκεια φωτισμού:7 ώρες Φιλτράρισμα:το εσωτερικό που είχε με σφουγκαρι, siporax mini και ενυδρειακο υαλοβαμβακα. Θερμοστάτης: απενεργοποιημένος Λίπανση:jbl ferropol κάθε εβδομάδα Παροχή CO2:οχι Παράμετροι: pH: 7,6 Γενική σκληρότητα (GH):7-14 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):6 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):10 Αλλαγές νερού:αλλαγές νερού κάθε 10 μέρες 25-30% με σκούπα βυθού Θερμοκρασία:25-27 (λόγω καύσωνα) Άλλες πληροφορίες:Καθημερινό τάισμα με mix τροφών (tetra goldfish flakes, tetra goldfish sticks, tetra pro vegetables (spirulina)), λίπανση κάθε εβδομάδα με jbl ferropol, βιταμίνες σε κάθε αλλαγή νερού Φωτογραφία: Τρέχει 1 μήνα. Σχολιάστε, κάντε παρατηρήσεις και συμβουλέυτε με έτσι ώστε να γίνει καλύτερο στο μέλλον. |
Καλή η προσπάθεια,μπράβο.Αν δε, προσθέσεις έναν μαύρο φόντο και ίσως το ξύλο αν μετακινηθεί προς τι μια ή άλλη άκρη να αναδειχθεί περισσότερο.
|
Όμορφο είναι, μπράβο, συμφωνώ κι εγώ για το μαύρο φόντο, ίσως και καναδυό φυτά ακόμη για να πρασινίσει ακόμη περισσότερο.
|
Και εμένα μου αρέσει για αρχή. Θα πειραματιστείς βέβαια με το ξύλο και τα φυτά μέχρι να το φτάσεις εκεί που επιθυμείς. Μην υπερβάλεις όμως...;)
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 08:45. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board