|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Μαλάουι 350
Πληροφορίες
Διαστάσεις:130χ50χ55 Όγκος:350 λίτρα Κατηγορία: Φυτά: Ψάρια / ¶λλα είδη: 3 λαμπιντο (1αρσ. 2 θηλ) 7 acei (2 αρσ. 4 θηλ. 1 μικρό) Διακοσμητικά υλικά:Πέτρες, πέτρες και πέτρες. ...και άμμος θαλάσσης (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο: μαύρο βαμμένο Φωτισμός: 2 λεντ Διάρκεια φωτισμού: 8ώρες Φιλτράρισμα: 2 φίλτρα από 1050 λ/ω Θερμοστάτης: 2 χ 200w Στήθηκε εχθές. αφαίρεσα ένα αρσενικό acei και ένα αρσενικό labido σε σχέση με την προηγούμενη σύνθεση, τα οποία θα πάνε στο παλιό ενυδρείο.
|
||||
|
||||
Γειά σου βρε Σταύρο καλλιτέχνη!
Όμορφο το έκανες (μου φαίνεται κάποιον προσπάθησες να αντιγράψεις ) |
|
|||
|
|||
Μπράβο Σταύρο.
Πολύ καλύτερο από το προηγούμενο !!!! Όταν πρασινίσουν οι πέτρες θα είναι σούπερ. |
|
||||
|
||||
Ομορφιες!!!!
|
|
|||
|
|||
Μπράβο ρε Σταύρο, το στησιμο είναι πολυ όμορφο!!!!
|
|
||||
|
||||
Καλά τα καταφέρνεις..........χαχαχαχαχαχαχαχα ..........βλέπω τους μαθητές ψαροκαμμένους!!!!
|
|
||||
|
||||
Σας ευχαριστώ!
Αυτό είναι του σπιτιού. Του σχολείου θα στηθεί εντός των ημερών ------------------------- Ποιον, δάσκαλε;
Σταύρος ο cheap-ης Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη DEXFISH : 25-10-16 στις 09:03 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
Πολύ όμορφο και το στήσιμο και οι συγκάτοικοι! Μπράβο Προσωπικά πάντως θα έβαζα άλλο ένα χαρέμι συμβατό με αυτά που έχεις, γιατί πιστεύω έχεις χώρο, αλλά και τα acei είναι παναγίτσες!!!
|
|
||||
|
||||
Ναι, θα μπορούσε να μπει άλλο ένα χαρέμι. Αλλά δεν θέλω να το φορτώσω για 2 λόγους. 1) για να μην πάω γυρεύοντας, μια και όλα κυλούν τέλεια, 2) γιατί έχω πολύ μεγάλη ομάδα ασει (6 ενήλικα, 7 έφηβα). Θα έλεγα ότι περισσότερο είναι σαν ενυδρείο ενός είδους, με 3 λαμπιντο guest! Αν και αυτή την εποχή τα 7 μικρά δίνουν ρέστα κυκλοφορώντας σε κοπαδάκι και παίζοντας... Είναι η ατραξιόν του ενυδρείου.
|
||||
|
||||
Πραγματικα τελειο στησιμο! Να το χαιρεσαι και αυτο και τους κατοικους του
|
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Αυτά τα είχα σε 270 λίτρα + αρσενικό ασει και 1αρσενικο λαμπιντο. Οπότε έγινε μία βασική αραίωση + ότι τώρα έχουν 10ποντους περισσότερο μήκος και ύψος .
|
|||
|
|||
Ωραιο στησιμο και ωραια ψαρια τα acei!!!
Δωσε φωτο στο λαο!!! |
|
||||
|
||||
|
|||
|
|||
Πολυ ομορφο ειναι!!!
και μονα τους να ηταν τα acei θα ηταν super,γουστα ειναι αυτα βεβαια!!! Το κοπαδακι ολα τα λεφτα!!! Να τα χαιρεσε Σταυρο |
|
|||
|
|||
Μπραβο ρε φίλε !!!
Πολύ ωραίο το ενυδρείο και τα ψαράκια σου.. |
|
||||
|
||||
|
|||
|
|||
Ωρε κάτι ψαρούκλες! Να τα χαίρεσαι!!!
|
|
||||
|
||||
Γνωστες φατσες Απ οσα ψαρια εχουν περασει απ τα ενυδρεια μου,σαν ειδος μονο τα acei δεν θα λειψουν απο κανενα στησιμο..Υπεροχοι χαρακτηρες και πανεμορφα αν και στα αφρικανικα ενυδρεια συνηθως αδικουμε τα ψαρια με κακο φωτισμο..με τις καταλληλες λαμπες τυφλα να χουν τα ''παγωνια''...Πηρα μια καινουργια λαμπα ειδικα για τα acei (τα μπλε ψαρια γενικοτερα..).Θα σου πω εντυπωσεις...
|
||||
|
||||
Χαχαχα τελειο Σταυρο αντε και παρελαση χαχααχα
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
ΥΓ. Το ένα από τα κουκλάκια σου (2οαρσ.) πήγε σε άλλο ενυδρείο (στο παλιό δηλ.) μαζί με μερικά μικρά, σαν αυτά που φαίνονται και στο βίντεο. ------------------------- Τα προετοιμάζω για την 25η Μαρτίου γιατί 28η Οκτωβρίου δεν προλαβαμε να ετοιμαστούμε! ------------------------- Μου έχει κάνει εντύπωση το εξής: Πέρασαν 4 εβδομάδες από την μετακόμιση. Η μια θηλυκή λαμπιντο ήταν ήδη μπουκωμένη και στη μετακόμιση έφτυσε καμιά 10αριά από το φόβο της και τα έχω σε ένα ενυδρειάκι τα καημένα. Το περίεργο είναι ότι ακόμα δεν έχει φτύσει τα υπόλοιπα!! Δηλαδή είναι πάνω από 5 εβδομάδες μπουκωμένη! Τα acei τα έχω μετρήσει ότι θέλουν 3 εβδομάδες, τα λαμπιντο έχουν κάνει 2-3 γέννες αλλά δεν μέτρησα ποτέ.
Σταύρος ο cheap-ης Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη DEXFISH : 19-11-16 στις 16:28 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
Φιλαράκι καλημερα.
Πολύ όμορφο το ενυδρείο σου και τα ψαράκια όντως απίστευτα. Φτου φτου σκόρδα !!!! Μπράβο βρε Σταύρο. |
|
||||
|
||||
Ευχαριστώ ρε φίλε!
|
||||
|
||||
Σταυρο ενα μεγαλο μπραβο απο μενα!!μου αρεσει πολυ
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τανγκανίκα - Μαλάουι; | persival | Malawi | 137 | 15-04-10 19:06 |
βιοτοπικό μαλάουι-ειρηνικότερη συμβίωση? | mikrosaquaristas | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 2 | 04-05-09 08:01 |
Στήσιμο ενυδρείου για κιχλίδες Μαλάουι! | Ippokampos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 26-11-08 00:22 |