|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Πάχος άμμου
Καλησπέρα σας!
Αγόρασα ένα ενυδρείο Juwel Rio 125 και άρχισα να το χτίζω.... Η ερώτηση που έχω να κάνω είναι η εξής: Έβαλα ψιλή χαλαζιακή άμμο, που στα άκρα είναι 7 πόντους σε βάθος και στο κέντρο γύρω στους 4 πόντους.... Μήπως είναι πολύ παχιά στα άκρα και δημιουργήσει προβλήματα στο ενυδρείο; Σας επισυνάπτω και μία φωτό για να έχετε εικόνα Σας ευχαριστώ πολύ |
|
|||
|
|||
Ωραια το εχεις φτιαξει αλλα νομιζω εχεις βαλει πολλη αμμο και ενδεχομενως να σου δημιουργησει προβληματα αυτο. Τι ψαρια θα βαλεις;
|
|
||||
|
||||
Συνήθως 5-6 πόντους βάζουμε, δεν έχεις πρόβλημα και έτσι όπως είσαι! Την άμμο την έβαλες πριν ή μετά το νερό;
|
|
|||
|
|||
Την άμμο την έβαλα πριν το νερό....
Έτσι δεν πρέπει; Μάλλον για νανοκιχλιδες, corydoras και κοπαδακι από Νότια Αμερική..... |
|
||||
|
||||
εγω παλι εχω την εντυπωση οτι με τον καιρο και την κινηση του νερου η διαφορα στο υψος θα εξαλειφθει. εκτος αν εχεις κατι κατω απο την αμμο (πχ φενιζολ) για να στην κραταει ψηλα στα συγκεκριμενα σημεια
|
||||
|
||||
http://www.wetwebmedia.com/ca/volume...e_7_1/dsb.html
Κανένα πρόβλημα δεν θα έχεις, κάθε άλλο μάλιστα ... δεν λίγο το άνωθεν |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καθαρισμός άμμου | black neon | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 12-10-15 09:45 |
Πάχος άμμου.. | manos76 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 15-06-15 00:15 |
άμμος | Ektoras | Αρχάριοι γλυκού νερού | 22 | 11-04-13 16:26 |
Νέα άμμος | ioannis_79 | Αμαζόνιος και περίχωρα | 10 | 21-11-12 20:17 |
Ασβεστολιθική άμμος | stratri1 | Χρυσόψαρα | 4 | 15-09-11 23:28 |