|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα και μπραβο για το αρθρο..Μια βοηθεια θα ηθελα γιατι ειμαι αρχαριος.Θα βγαλω ολα τα πλαστικα και θα βαλω φυτα στο ενυδρειο μου οποτε μεσα απο διαβασμα εχω κατασταλαξει σε καποιες επιλογες και σ`αυτο θα ηθελα τις γνωσεις σας.
egeria densa,hygrophila polysperma "rosanervig",limnobium laevigatum,limnophila sessiliflora και λογικα και καποια ανουμπια Στο ενυδρειο μου θα βαλω μονομαχους.1 αρσενικο 2 θηλυκες το οποιο ειναι 54 λιτρα. Ανοιχτος σε προτασεις και διορθωσεις παντα |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πήρα τα πρώτα φυτά, τώρα πως τα φυτεύω ? | tolisn | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 47 | 24-08-16 14:31 |
τα πρώτα μου βιοτοπικά | BUREKAS47 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 15 | 18-07-16 22:42 |
Από τα πρώτα βιβλία για ενυδρεία | george | Ιστοσελίδες στο Internet | 7 | 14-02-09 09:26 |
Πρώτα ψάρια στο ενυδρείο. | Filotas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 07-09-07 21:35 |
D.I.Y (Do It Yourself) - δείτε αυτό πρώτα | koulio | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 08-11-05 23:04 |