|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ειχα στην ακρη αδειο το ενυδρειο αυτο ειναι 30 λιτρα και σκεφτηκα να το αξιοποιησω σαν μικρο φυτεμενο με ευκολα φυτα. Στηθηκε σε 40 λεπτα
φωτισμο εχει 2 σποτ led 6watt cool white και μια λαμπα οικονομιας 11watt warm white . εσωτερικο φιλτρακι 300λ/ω με substrat pro και σφουγκαρι . Βυθο εχει φυσικο χαλικι αναμικτο λεπτο με χονδρο. απο φυτα εχω βαλει: hygrophyla polysperma,limnofila ,java moss,ceratopteris,pistia , cryptocorine wendi green,sagitaria subulata ,bacoba caroliana(ή monieri ) και ενα ακομη π δεν θυμαμαι ονομα . Λιπανση βαζω power4 και ταμπλετες βυθου θερμοκρασια :24-25 χωρις θερμοστατη τωρα καλοκαιρι ph:8 νερο βρυσης Το ενυδρειακι προοριζεται για γκαπι αρσενικα και σαλιγκαρια και ισως καμια γαριδα αργοτερα |
|
||||
|
||||
![]()
Πάρα πολυ ωραίο! Μια μικρή ριζούλα λείπει μόνο και θα γίνει άψογο! Με έβαλες στην πρίζα τωρα γιατι κι εγω εχω ενα 30αρι που κάθεται!!!
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω ! ριζα θα ψαξω μηπως εχω καμια
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλυτέρα να το ξαναστήσεις
Πιο σκούρα άμμο πιο ψηλή 1-3mm Με κλίση από μια από τις πίσω δυο γωνίες στο forumυπάρχουν αρκετές πληροφορίες που μπορείς να αξιοποιήσειςκαι να επιτυχείς ένα καλύτερο αποτέλεσμα |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ηθελα να βαλω λεφτα εβαλα πραματα π ειχα γ αυτο το εκανα ετσι
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
60 λιτρο | Pan_ | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 43 | 16-07-14 00:07 |
Νεο 220 λιτρο | Qbrain | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 99 | 27-02-13 17:18 |
30 λιτρο τι?? | Gladiator | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 12-02-13 01:41 |
5 λιτρο φυτεμενο | platy | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 27-01-10 01:49 |
Ενα λιτρο καθαρο-μισο λιτρο βρωμικο | Yiannis59 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 20-09-09 23:43 |