30 λιτρο φυτεμενο
3 Συνημμένο(α)
Ειχα στην ακρη αδειο το ενυδρειο αυτο ειναι 30 λιτρα και σκεφτηκα να το αξιοποιησω σαν μικρο φυτεμενο με ευκολα φυτα. Στηθηκε σε 40 λεπτα
φωτισμο εχει 2 σποτ led 6watt cool white και μια λαμπα οικονομιας 11watt warm white . εσωτερικο φιλτρακι 300λ/ω με substrat pro και σφουγκαρι . Βυθο εχει φυσικο χαλικι αναμικτο λεπτο με χονδρο. απο φυτα εχω βαλει: hygrophyla polysperma,limnofila ,java moss,ceratopteris,pistia , cryptocorine wendi green,sagitaria subulata ,bacoba caroliana(ή monieri ) και ενα ακομη π δεν θυμαμαι ονομα . Λιπανση βαζω power4 και ταμπλετες βυθου θερμοκρασια :24-25 χωρις θερμοστατη τωρα καλοκαιρι ph:8 νερο βρυσης Το ενυδρειακι προοριζεται για γκαπι αρσενικα και σαλιγκαρια και ισως καμια γαριδα αργοτερα |
Πάρα πολυ ωραίο! Μια μικρή ριζούλα λείπει μόνο και θα γίνει άψογο! Με έβαλες στην πρίζα τωρα γιατι κι εγω εχω ενα 30αρι που κάθεται!!!:D
|
Ευχαριστω ! ριζα θα ψαξω μηπως εχω καμια ;) Ξεκινα το κριμα ειναι να καθεται
|
Καλυτέρα να το ξαναστήσεις
Πιο σκούρα άμμο πιο ψηλή 1-3mm Με κλίση από μια από τις πίσω δυο γωνίες στο forumυπάρχουν αρκετές πληροφορίες που μπορείς να αξιοποιήσειςκαι να επιτυχείς ένα καλύτερο αποτέλεσμα |
Δεν ηθελα να βαλω λεφτα εβαλα πραματα π ειχα γ αυτο το εκανα ετσι
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 06:18. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board