|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σας
Έχω ένα ενυδρείο 30 λύτρα (χωρίς υπόστρωμα μονό ψηλό και χοντρό χαλίκι έχει) και έχω πρόβλημα με τα φυτά είχα βάλει στην αρχή όταν το έφτιαξα κερατόφυλλο και Vallisneria spiralis "red". Μέτα από 2-3 μέρες είδα τα φύλα από το κερατόφυλλο περισσότερο να κιτρινίζουν και πήγα και πήρα τις ταμπλέτες Sera flore plus και έβαλα δεν είδα και καμιά τρελή διαφορά αλλά δεν μαδήσανε. Μέτα από κάποιες βδομάδες μάδησε το κερατόφυλλο και πήγα και πήρα άλλο μαζί και με Seachem Flourish iron. To Vallisneria spiralis "red" μια ήταν καλά μια οι άκρες του μαραίνονταν. Τώρα πριν 1-2 βδομάδες μαράθηκε το κερατόφυλλο και μετά από λίγες μέρες και το Vallisneria spiralis "red". Έχω μια λάμπα:Sera plant color T8 (4900 K) που ανάβει 11 ώρες την ημέρα σίγουρα. ![]() Τι πρέπει να κάνω; Ευχαριστώ |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ντοπάρισμα φυτων! | pavlos1988 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 08-11-10 12:09 |
σάπισμα φύλλων | ALKAR | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 28-10-10 21:01 |
Μαύρη άλγη η σάπισμα φυτού? | lospci | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 19 | 10-01-09 13:34 |
Σάπισμα HYgrophila | Βίκυ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 13-03-05 13:30 |