|
|||
|
|||
![]()
Παραθέτω ένα κατάλογο με αρκετά είδη ασπόνδυλων.
Δυστυχώς (για μας που δεν ξέρουμε) είναι στα Γερμανικά. Αλλά υπάρχουν αρκετές φωτογραφίες που αποζημίωνουν. http://www.wirbellose.de/arten.html#Garnelen Υ.Γ Αlex δέν ξέρω αν γνωρίζεις Γερμανικά,αλλά μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε σαν βάση για να εμπλούτησουμε τους δικούς μας καταλόγους. |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν γνωρίζω γερμανικά αλλά δεν είναι αυτό το πρόβλημα. Υπάρχουν και ατά αγγλικά πολλές πληροφορίες, το θέμα είναι ποιος κάθεται να τα κάνει. Εμένα ο ελεύθερος χχρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος γι αυτό ζητάω εθελοντές
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Περιμένω σχόλια-παρατηρήσεις!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ότι άλλο έχετε ποστάρετε το για να τα μαζέψω όλα μαζί κάποια στιγμή
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Προσωπικά με "βολέυει" η πρώτη επιλογή γιατί μου δίνει την δυνατότητα να παρουσιάσω κάτι όπως θέλω εγώ,χωρίς να δεσμέυωμαι απο ''κανόνες'' ![]() Η δέυτερη επιλογή βέβαια θα κάνει τον κατάλογο να έχει ομοιόμορφη παρουσίαση και να είναι πιο ευχάριστος και πιο βολικός για ανάγνωση απο κάποιο μέλος ![]() Υ.Γ Alex η δουλεία αυτή δεν χρειάζεται να γίνει μέσα σε μία μέρα. Μπορούμε τον κατάλογο να τον εμπλουτίζουμε σταδιακά,σε βάθος χρόνου,μέχρι να τον φιάξουμε ![]() ------------------------- Ετοιμα και τα Tylomelania ![]() Ακούω σχόλια-διορθώσεις! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Σωτος1981 : 23-09-12 στις 06:03 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο για τη δουλεια που κανετε!δυστηχως εγω δεν τοχω το θεμα με τα σαλιγκαρια και τις γαριδες για να βοηθουσα,αλλα διαβαζω με πολυ ενδιαφερον τα προφιλ που ανεβαζει ο Σωτος αλλα και τα ποστ του alex.ελπιζω να καταφερετε να φτιαξετε τον καταλογο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ καλή δουλειά. Συνέχισε!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Γι' αυτό Keep Posting.... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατάλογος φυτών της Tropica | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 14-03-15 08:51 |
Online Κατάλογος της Tropica | Strahos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 10-11-08 23:08 |
O κατάλογος της ΤROPICA | george | Ιστοσελίδες στο Internet | 6 | 22-10-08 14:46 |
Κατάλογος aquaristic | koko | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 14-06-05 22:43 |