Κατάλογος ασπόνδυλων
Παραθέτω ένα κατάλογο με αρκετά είδη ασπόνδυλων.
Δυστυχώς (για μας που δεν ξέρουμε) είναι στα Γερμανικά. Αλλά υπάρχουν αρκετές φωτογραφίες που αποζημίωνουν. http://www.wirbellose.de/arten.html#Garnelen Υ.Γ Αlex δέν ξέρω αν γνωρίζεις Γερμανικά,αλλά μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε σαν βάση για να εμπλούτησουμε τους δικούς μας καταλόγους. |
Δεν γνωρίζω γερμανικά αλλά δεν είναι αυτό το πρόβλημα. Υπάρχουν και ατά αγγλικά πολλές πληροφορίες, το θέμα είναι ποιος κάθεται να τα κάνει. Εμένα ο ελεύθερος χχρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος γι αυτό ζητάω εθελοντές
|
Παράθεση:
Περιμένω σχόλια-παρατηρήσεις!!! |
Παράθεση:
Ότι άλλο έχετε ποστάρετε το για να τα μαζέψω όλα μαζί κάποια στιγμή |
Παράθεση:
Προσωπικά με "βολέυει" η πρώτη επιλογή γιατί μου δίνει την δυνατότητα να παρουσιάσω κάτι όπως θέλω εγώ,χωρίς να δεσμέυωμαι απο ''κανόνες'' ;) Η δέυτερη επιλογή βέβαια θα κάνει τον κατάλογο να έχει ομοιόμορφη παρουσίαση και να είναι πιο ευχάριστος και πιο βολικός για ανάγνωση απο κάποιο μέλος :cool: Υ.Γ Alex η δουλεία αυτή δεν χρειάζεται να γίνει μέσα σε μία μέρα. Μπορούμε τον κατάλογο να τον εμπλουτίζουμε σταδιακά,σε βάθος χρόνου,μέχρι να τον φιάξουμε :D ------------------------- Ετοιμα και τα Tylomelania ;) Ακούω σχόλια-διορθώσεις! |
μπραβο για τη δουλεια που κανετε!δυστηχως εγω δεν τοχω το θεμα με τα σαλιγκαρια και τις γαριδες για να βοηθουσα,αλλα διαβαζω με πολυ ενδιαφερον τα προφιλ που ανεβαζει ο Σωτος αλλα και τα ποστ του alex.ελπιζω να καταφερετε να φτιαξετε τον καταλογο;)
|
Πολύ καλή δουλειά. Συνέχισε!
|
Παράθεση:
Γι' αυτό Keep Posting.... |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 15:16. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board