|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Στο ενυδρείο μου (66 Λίτρα με 45 Λίτρα καθαρά και τα άλλα φίλτρο, μετρήσεις.. Νο2 - 0, Νο3 - 0, Ph - 8, Gh - 19, Kh - 9 και 26C. ) έχω μέσα :
3 ALΒΙΝΟ 1 SAE 2 GUPPY ΑΡΣΕΝΙΚΑ 3 ΜΟΝΟΜΑΧΙΝΕΣ ΚΑΙ 1 ΜΟΝΟΜΑΧΟ 5 ΝΕΟΝ και 2 ΓΑΡΙΔΕΣ Τί ψάρια θα μου προτείνατε να προσθέσω και κατα πόσο με παίρνει ![]() ![]() ![]() Βασικά σκέφτομαι για 5 νέον ακόμα, 2 Θυληκά Guppy, 2 γλύφτες και 2 σοκολατί γκουράμι.. ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
παρτο αλλιως συντεκνε,να βγαλεις πρεπει !!
και σοβαρα τωρα, δεν βλεπω χωρο για αλλα...(ποιος τα λεει αυτα εγω??....ντροπη μου,αλλα ετσι ειναι το πρεπον φιλε μου )!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
σωστα δεν σε περνει αλλο.πρεπει να κατασταλαξεις στο τι ακριβως θες και να διωξεις ψαρια.
|
||||
|
||||
![]()
ph=8 δεν είναι λίγο υψηλό για τροπικά (όχι κιχλίδες)???
Δεν ξέρω, γι'αυτό ρωτάω....
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Καλά δεν θα βάλω άλλα.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ο κανόνας για το πόσα ψάρια μπορείς να βάλεις ανά λίτρο ποιος είναι ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Νονιζω οτι ο βασικος κανονας ειναι 1 cm για καθε 3λιτρα νερου αν κανω λαθος διορθωστεμε.
ΣΥΛΛΟΓΗ BETTAS:2 m H.M.,1 m 2 f SPL.,2m 4f C.T.,2 m 3 f DoubleT.,1m SMARAGDINA,1m IMBELIS,1m 1 f PUGNAX,2 m PLAKAT(S.T.),1 m 2 f SUPER DELTA T.LIVE FOODS:ARTEMIA,DAFNIA,WHITE WORMS,GRINDAL WORMS.45L.LAMPROLOGUS MULTIFASIATUS,200L TANGANIKA,1OOL.BETTAS,200L MINI POND CABUSIA AFFINIS(ΚΟΥΝΟΥΠΟΨΑΡΑ),3Χ10L BETTAS 1OOL.BETTAS. Στο πα μια και δυο και τρεις εγω σπασικλας δεν γινομαι. |
|
||||
|
||||
![]()
δεν υπαρχουν κανονες !!!!!!
οι κανονες αυτοι ειναι για το ρεμα !!! οποιος πει οτι υπαρχουν(και ισχυουν) ειναι για πιστολιδι !! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Το pH=8 δεν είναι ψηλό για κιχλίδες που ζουν στις λίμνες της ανατολικής αφρικής αλλά είναι πολύ ψηλό για όλες τις αμερικάνικες κιχλίδες και τις κιχλίδες των ποταμών της δυτικής αφρικής. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εφαρμογη βρισκει κατ΄εξερεση στα μικρα tetra... ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|