ΛΙΓΑ ΨΑΡΑΚΙΑ ΑΚΟΜΑ ... ???
Στο ενυδρείο μου (66 Λίτρα με 45 Λίτρα καθαρά και τα άλλα φίλτρο, μετρήσεις.. Νο2 - 0, Νο3 - 0, Ph - 8, Gh - 19, Kh - 9 και 26C. ) έχω μέσα :
3 ALΒΙΝΟ 1 SAE 2 GUPPY ΑΡΣΕΝΙΚΑ 3 ΜΟΝΟΜΑΧΙΝΕΣ ΚΑΙ 1 ΜΟΝΟΜΑΧΟ 5 ΝΕΟΝ και 2 ΓΑΡΙΔΕΣ Τί ψάρια θα μου προτείνατε να προσθέσω και κατα πόσο με παίρνει :?: :?: :?: Βασικά σκέφτομαι για 5 νέον ακόμα, 2 Θυληκά Guppy, 2 γλύφτες και 2 σοκολατί γκουράμι.. :roll: :!: |
παρτο αλλιως συντεκνε,να βγαλεις πρεπει !!
και σοβαρα τωρα, δεν βλεπω χωρο για αλλα...(ποιος τα λεει αυτα εγω??....ντροπη μου,αλλα ετσι ειναι το πρεπον φιλε μου )!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: |
σωστα δεν σε περνει αλλο.πρεπει να κατασταλαξεις στο τι ακριβως θες και να διωξεις ψαρια.
|
ph=8 δεν είναι λίγο υψηλό για τροπικά (όχι κιχλίδες)???
Δεν ξέρω, γι'αυτό ρωτάω.... |
:( :( :( :( :( :( :( :(
Καλά δεν θα βάλω άλλα.... :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( Ο κανόνας για το πόσα ψάρια μπορείς να βάλεις ανά λίτρο ποιος είναι :?: :?: :?: |
Νονιζω οτι ο βασικος κανονας ειναι 1 cm για καθε 3λιτρα νερου αν κανω λαθος διορθωστεμε.
|
δεν υπαρχουν κανονες !!!!!!
οι κανονες αυτοι ειναι για το ρεμα !!! οποιος πει οτι υπαρχουν(και ισχυουν) ειναι για πιστολιδι !! |
Παράθεση:
Το pH=8 δεν είναι ψηλό για κιχλίδες που ζουν στις λίμνες της ανατολικής αφρικής αλλά είναι πολύ ψηλό για όλες τις αμερικάνικες κιχλίδες και τις κιχλίδες των ποταμών της δυτικής αφρικής. |
Παράθεση:
Εφαρμογη βρισκει κατ΄εξερεση στα μικρα tetra... :wink: |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 06:56. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board