|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα. Πηρα απιονισμενο νερο απο τα jumbo, το οποιο δεν ηταν καποιας γνωστης εταιριας...ειναι μια ρουμανικη αν κρινω απο τα γραμματα και ειναι σε ενα μπετονι. Ειναι σιγουρα καλο για να το χρησιμοποιησω για μια συμπληρωση εξατμιζομενου νερου στο ενυδρειο μου? Το μπετονι δεν ειναι ουτε ηταν σε ψυγειο. Δεν ξερω απο απιονισμενο γιαυτο ρωταω....
|
|
||||
|
||||
![]()
εγώ χρησιμοποίησα φέτος και πέρσι απιονισμένο από το lidl χωρίς να έχω κανένα πρόβλημα. Τώρα δε πιστεύω ότι ποιοτικά έχουν τόσο μεγάλη διαφορά οι δυο εταιρίες. Πόσο έκανε ενημερωτικά?
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν θυμαμαι καλα γιατι το πηρα πριν μια εβδομαδα, ηταν στην τιμη των 0,99 ευρω, 4 λιτρα.
------------------------- Το απιονισμενο αυτο, θα το φτιαξω βαζοντας αντιχλωριο για σιγουρια και μια αεραντλια να δουλευει. Να το αφησω αρκετες ωρες οπως κανω με το νερο βρυσης στις αλλαγες ή χρειαζεται λιγα λεπτα μιας και ειναι απιονισμενο? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stratigos24 : 07-09-11 στις 17:07 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Και φυσικα ταξιδεψε απο τη Ρουμανια σε καλυτερες συνθηκες απο οτι τα ελληνικα απιονισμενα, σε στεγασμενο φορτηγο να μη τα χτυπαει ο ηλιος κλπ
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αν θελεις delta66 πες μου αν πρεπει να το χρησιμοποιησω ή να παρω καλυτερο και αν πρεπει να το χρησιμοποιησω, πως να το προετοιμασω.....
σε ευχαριστω!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απιονισμενο νερο | pkas | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 07-08-11 23:41 |
απιονισμενο νερο | ilias13 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 13-09-10 14:18 |
Απιονισμενο νερο!!! | scissorhands | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 17-09-09 00:59 |
ΑΠΙΟΝΙΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ???? | douran_p | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 31-08-09 07:02 |
Απιονισμενο νερο | Satriani | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 19 | 10-05-08 13:01 |