|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Είναι ο αναλογικός απο το ΙΚΕΑ, αλλα όλοι οι αναλογικοί εχουν τον ίδιο τροπο ρυθμισης νομίζω. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει, γιατί δεν θυμάμαι πως να τον ρυθμίσω τον άτιμο;
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γυρνάς το κεντρικό τμήμα με το βελάκι ώστε να δείχνει την σωστή ώρα, κατεβάζεις τα καρφάκια από την ώρα που θέλεις ν' ανάβει
το φως μέχρι την ώρα που θα κλείνει και τον βάζεις στην πρίζα. Το κουμπάκι στο πλάι, να δείχνει το ρολογάκι. |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ Κώστα. Θα το φτιαξω και θα δω αν θα είναι αναμένο το φως αυριο το πρωί....
|
|
||||
|
||||
![]()
μολις πηρα και εγω τον χρονομετρητη απο τα ικεα αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως τον ρυθμιζεις
μπορει καποιος να πει λιγο με λεπτομεριες??? |
|
|||
|
|||
![]()
λεει πιο πάνω αναλυτικότατα!
|
|
||||
|
||||
![]()
νομιζω πως καταλαβα πως λειτουργει
θα το βαλω τωρα στις 21:30 αν και το εχω οτι θα ειναι 22:30 λογω της αλλαγης της ωρας και εχω κατεβασει ολα τα καρφακια απο τις 9:00 μεχρι τις 21:00 εχω μια απορια: αυτο θα δουλευει συνεχως ή καθε μερα θα θελει ρυθμιση απο την αρχη??? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Οδηγίες για το στήσιμο βάσης rio 240. | kilo_me | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 22-12-10 14:12 |
Σχετικά με χρονοδιακόπτη.. | daron | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 30-08-10 15:55 |
Ερώτηση για χρονοδιακόπτη με dim | ko$ta$ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 07-04-09 20:40 |
Skimmer δίχως οδηγίες χρήσεως! | drade | Φίλτρανση | 17 | 04-03-09 21:37 |
Αεραντλία,χρονοδιακόπτη και αυτόματη ταϊστρα | xaftel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 06-03-08 13:00 |