|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Χέρεται σε όλους....Παρακάτω σας παρουσιάζω επιτέλους το νέο μου ενυδρείο το οποίο φιλοξενεί αποκλειστικά αφρικάνες κιχλίδες απο τη λίμνη Tanganyika.
ΤΥΠΟΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ: Ιδιοκατασκευή ΕΞ. ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 180*62*75 ΚΑΘΑΡΑ ΛΙΤΡΑ: 750 ΧΡΟΝΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: 2 μήνες ΣΤΡΩΣΙΜΟ: με βιολογία από το παλιό μου ενυδρείο+αμπούλες. ΒΥΘΟΣ/ΥΠΟΣΤΡΩΜΑ: άμμος 25 κιλά+40 κιλά αραγωνίτης ψιλός. ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: ασβεστολιθικές πέτρες ΨΑΡΙΑ & ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ: 11 tropheus duboisι+9 Ikola Kaiser ΤΑΪΣΜΑ/ΤΡΟΦΕΣ: 3 φορές/ημέρα. τροφές: spirulina super forte 36% της Tropical, φυτικά sticks της Jbl για κιχλίδες αφρικάνικες, φυτική πρωτείνη Malawi Nyasa Mbuna της Tropical, spirulina granulat της Tropical. ΦΥΤΑ: 3 valisneria gigantea ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ:. Ταμπλέτες της Sera. ΦΩΤΙΣΜΟΣ & ΦΩΤΟΠΕΡΙΟΔΟΣ: 8 ώρες 4χ39 watt Τ5 (2 daylight+2 flora). 2 ώρες πρίν ανοίξουν οι λάμπες και 2 ώρες αφού κλείσουν έχω φτιάξει με μια ταινεία led κολλημένη στην εσωτερική επιφάνεια του φωτιστικού, φωτισμό Moonlight). ΜΕΤΡΗΣΗ ρΗ: 8-8,2 ΜΕΤΡΗΣΗ GH: 16 ΜΕΤΡΗΣΗ ΚΗ: 13 ΜΕΤΡΗΣΗ ΝΟ3: 5 NH4 & NH3: 0 PO4: 0,1 ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: 26 C ΦΙΛΤΡΟ & ΥΛΙΚΑ: Αντλία της Sicce multi 5800lt/h και τουρμπέλα της Sicce Voyager 4 6000lt/h. Υλικά sump: 25 κιλά σπασμένο κοράλι+3 κιλά μακαρόνι και βιόμπαλες. Σφουγγάρι+Υαλοβάμβακας. ΑΛΛΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ: αυτόματη ταίστρα της eheim και θερμοστάτης 300watt Visitherm. Φωτιστικό της Κινέζικης εταιρείας Shanda 180cm με 8x39watt λάμπες T5 (Εγώ λειτουργώ τις 4 από τις 8 λάμπες). ΑΛΛΑΓΕΣ ΝΕΡΟΥ: 30% κάθε 2 εβδομάδες και χρησιμοποίηση για αντιχλώριο το stress coat της api. Παρακάτω σας παραθέτω ένα βιντεάκι του ενυδρείου... http://www.youtube.com/watch?v=YmiI-...layer_embedded |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Tanganyika tank...!!!! | biothanasis | Tanganyika | 19 | 25-02-08 12:05 |
DIY Tank | mellatonin | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 19 | 17-01-07 11:44 |
Neo Tanganyika Tank 600lt | inser | Tanganyika | 1 | 06-06-06 21:06 |
νεο tank 240 lt | sifo | Malawi | 3 | 20-02-06 14:13 |
DIY All Glass Tank 875 Λίτρα - Sump Tank | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 13-07-05 10:39 |