NEW TANGANYIKA TANK 750LT
Χέρεται σε όλους....Παρακάτω σας παρουσιάζω επιτέλους το νέο μου ενυδρείο το οποίο φιλοξενεί αποκλειστικά αφρικάνες κιχλίδες απο τη λίμνη Tanganyika.
ΤΥΠΟΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ: Ιδιοκατασκευή ΕΞ. ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 180*62*75 ΚΑΘΑΡΑ ΛΙΤΡΑ: 750 ΧΡΟΝΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: 2 μήνες ΣΤΡΩΣΙΜΟ: με βιολογία από το παλιό μου ενυδρείο+αμπούλες. ΒΥΘΟΣ/ΥΠΟΣΤΡΩΜΑ: άμμος 25 κιλά+40 κιλά αραγωνίτης ψιλός. ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: ασβεστολιθικές πέτρες ΨΑΡΙΑ & ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ: 11 tropheus duboisι+9 Ikola Kaiser ΤΑΪΣΜΑ/ΤΡΟΦΕΣ: 3 φορές/ημέρα. τροφές: spirulina super forte 36% της Tropical, φυτικά sticks της Jbl για κιχλίδες αφρικάνικες, φυτική πρωτείνη Malawi Nyasa Mbuna της Tropical, spirulina granulat της Tropical. ΦΥΤΑ: 3 valisneria gigantea ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ:. Ταμπλέτες της Sera. ΦΩΤΙΣΜΟΣ & ΦΩΤΟΠΕΡΙΟΔΟΣ: 8 ώρες 4χ39 watt Τ5 (2 daylight+2 flora). 2 ώρες πρίν ανοίξουν οι λάμπες και 2 ώρες αφού κλείσουν έχω φτιάξει με μια ταινεία led κολλημένη στην εσωτερική επιφάνεια του φωτιστικού, φωτισμό Moonlight). ΜΕΤΡΗΣΗ ρΗ: 8-8,2 ΜΕΤΡΗΣΗ GH: 16 ΜΕΤΡΗΣΗ ΚΗ: 13 ΜΕΤΡΗΣΗ ΝΟ3: 5 NH4 & NH3: 0 PO4: 0,1 ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: 26 C ΦΙΛΤΡΟ & ΥΛΙΚΑ: Αντλία της Sicce multi 5800lt/h και τουρμπέλα της Sicce Voyager 4 6000lt/h. Υλικά sump: 25 κιλά σπασμένο κοράλι+3 κιλά μακαρόνι και βιόμπαλες. Σφουγγάρι+Υαλοβάμβακας. ΑΛΛΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ: αυτόματη ταίστρα της eheim και θερμοστάτης 300watt Visitherm. Φωτιστικό της Κινέζικης εταιρείας Shanda 180cm με 8x39watt λάμπες T5 (Εγώ λειτουργώ τις 4 από τις 8 λάμπες). ΑΛΛΑΓΕΣ ΝΕΡΟΥ: 30% κάθε 2 εβδομάδες και χρησιμοποίηση για αντιχλώριο το stress coat της api. Παρακάτω σας παραθέτω ένα βιντεάκι του ενυδρείου... http://www.youtube.com/watch?v=YmiI-...layer_embedded |
χαχαχ γαμάτο το βίντεο που εφτιαξες!και τα tropheus όμορφα,και το ενυδρείο τέρας! ωραίος!!:smt041
|
Πολύ ωραίο!
:smt041 |
πολυ ομορφο και λιτο
|
καλως ηρθες φιλε.παρα πολυ ωραιο το ενυδρειο σου αν και πιστευω θελει αλλες τοσες πετρες,ο θερμαντηρας μηπως δεν ειναι αρκετος?και τις αλλαγες καντες καθε βδομαδα,πανεμορφα παντος και τα ψαρακια σου!!!
|
Πολύ όμορφο!
|
Παράθεση:
|
kostaskich
πολυ ομορφο φιλε μου,συνχαρητηρια:smt041:smt041:smt041
|
κανε 30%ανα βδομαδα και εγω 20 εκανα στα 550 λιτρα και το καταλαβα αργοτερα !!!30 ειναι μια χαρα
|
:smt038:smt038 Μπράβο Ευάγγελε!
Καλή συνέχεια. |
Απλά πανέμορφο, τα ψαράκια σου δε, μοιάζουν πολύ ευχαριστημένα, μπράβο, μου άρεσε πολύ.
|
Ομορφο ενυδρείο και πολύ καλο βιντεάκι!
|
πολυ ομορφο το ενυδρειο σου!! ομορφο στησιμο και πολυ ανετα για τα ψαρακια...
|
Το ενυδρείο σου είναι ότι πρέπει από λίτρα!!!
Αυτό που δε μου άρεσε είναι οι πέτρες... Προσπάθησε να βάλεις αρκετές ακόμα! |
ωραιο το βιντεακι σε τοσα λιτρα καθε ποτε πρεπει να γινονται αλαγες? ..για τοσα ψαρια? ( στο περιπου)( συμφωνα με τις μετρισεις) ...ποσα ψαρακια εχεις συνολικα? ..ευχαριστω
|
πολυ ομορφα και σε καλη κατασταση τα ψαρια σου! μπραβο! αλλα νομιζω πως με αρκετες πετρες ακομη θα ηταν οχι μονο πιο λειουργικο για τα ειδη αλλα και πιο επιβλητικο ;)
|
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 21:41. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board