|
|
||||
|
||||
![]()
σκεφτομαι να παρω chiller για το θαλασσινο μου
εχετε καποια προταση βαση προσωπικης εμπειριας το ενυδρειο ειναι 120 λιτρα....... ευχαριστω
|
||||
|
||||
![]()
Δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα με ανεμιστηράκια?Στα λίτρα σου είναι αρκετά ευκολο!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Απο κει και περα , υπαρχουν ψυκτικα για ενυδρεια 150-300 λιτρα με τιμες γυρω στα 300 ευρω αλλα μονο απο Ευρωπη (πχ D&D DC 300 στις 200 λιρες Αγγλιας + μεταφορικα 60 ευρω περιπου) .Υπαρχουν και Κινεζικα που εχουν δειξει καλη ''συμπεριφορα'' , ειδικα οσα φορουν Ιαπωνικο κομπρεσερ (πχ Resun , Αtman) αλλα δυσκολα να τα βρεις στην Ευρωπη. ΜΗΝ την πατησεις και παρεις κανενα θερμοηλεκτρικο chiller ...να εισαι σιγουρος οτι εχει κομπρεσερ-φρεον ...
|
||||
|
||||
![]()
έφερε στο quiko chiller, πήγα πληροφοριακά να ρωτήσω και ο φθηνότερος έκανε γύρω στο 400άρι...
|
|
|||
|
|||
![]()
Αυτή τη στιγμή το 250 λίτρων reef ενυδρείο μου λειτουργεί με ενα σετ ανεμιστήρων και η θερμοκρασία είναι 28,1 C κολλημένη. Βέβαια έχω αυτόματη αναπλήρωση.
Πιστεύω ότι στο δικό σου ενυδρείο δεν χρειάζεται chiller. Μην ξεχνάς και την extra κατανάλωση τόσο του chiller όσο και της αντλίας τροφοδοσίας του. Επίσης την θερμότητα που θα σου απελευθερώνει στο χώρο σου, αν δεν μπορείς να το βγάλεις έξω.
|
||||
|
||||
![]()
οκ σας ευχαριστω πολυ.........
σκεφτομαι για chiller ......το προβλημα μου ειναι οτι επειδη ειμαι σε μονοκατοικια εχω περισσοτερη ζεστη απο ενα διαμερισμα( οχι ρετιρε)........ μεχρι στιγμη το κλιματιστικο με σωζει αλλα ειναι αντι οικονομικο και αντι οικολογικο ------------------------- Παράθεση:
το ειδα 360 το μικροτερο .......μετα απο παραγγελια......δεν ειδα οπως τι καταναλωση εχει......
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mikele : 04-07-08 στις 08:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY chiller... | Nik25 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 14-05-07 20:17 |
chiller??? | Θανάσης | Έλεγχος θερμοκρασίας | 4 | 29-10-06 13:03 |
Small Aquarium Chiller | laskarino | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 19-05-05 22:10 |
Ερώτηση για chiller | yiobi | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 19-06-04 00:41 |
Chiller | manosdr | Έλεγχος θερμοκρασίας | 3 | 14-06-04 13:37 |