|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα παιδια!!!ετοιμάζω το νέο μου DIY ενυδρείο (αναλυτικά σε άλλο ποστ εδώ) και είμαι στην φάση που ψάχνω για φωτισμό... ξέρει κανείς μήπως θεσσαλονίκη που μπορώ να απευθυνθώ για να βρώ τον εξοπλισμό?μέχρι και στον συναιτερισμό ηλεκτρολόγων πήγα στην μπότσαρη και δεν είχαν ούτε εκεί...μόνο κατόπιν παραγγελίας μου είπαν και ούτε καν γνωρίζανε τιμές κλπ κλπ... ευχαριστώ
------------------------- Παιδιά δεν γνωρίζει κανείς απο θεσσαλονίκη να με βοηθήσει???? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kostasthess_ : 01-12-07 στις 13:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΣΥΝΔΕΣΜΟΛΟΓΙΑ BALLAST T5 | MiziGr | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 26-04-07 12:46 |
Λάμπες και θέσεις που μπαίνουν | giorgio | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 21-03-07 00:28 |
Λάμπες t8 και t5...!? | GhostShip | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 17-02-07 11:06 |
Ερώτηση για λάμπες πυρακτώσεως και UV φίλτρο | Dimopoulos_d | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 02-02-05 21:20 |