|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Το ΔΣ του ΠΣΦΕ αποφάσισε να προχωρήσει στις παρακάτω προωθητικές ενέργειες οι οποίες θα βοηθήσουν τον σύλλογο να γίνει ευρύτερα γνωστός και να προσελκύσει περισσότερα μέλη.
Οι ενέργειες αυτές χωρίζονται στις παρακάτω ενότητες :
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΠΣΦΕ : 12-09-07 στις 12:40 |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ειμαι ομαδα
![]() Ομάδες που αφού πάρουν τα περιοδικά θα περάσουν από την δημόσια βιβλιοθήκη της περιοχής τους να ενημερώσουν τους υπεύθυνους και να αφήσουν τα περιοδικά. |
|
||||
|
||||
![]()
μπορω και εγω να παω στις βιβλιοθηκες τις περιοχης μου αλλωστε δουλευω για τον δημο καλαμαριας που εχει 6 στο συνολο και τους ξερω ολους εκει μεσα
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οπώς έχω ήδη ενημερώσει και τον πρόεδρο του ΠΣΦΕ μπορώ να βοηθήσω στο εξής:
Ομάδες που αφού πάρουν τα περιοδικά θα περάσουν από την δημόσια βιβλιοθήκη της περιοχής τους να ενημερώσουν τους υπεύθυνους και να αφήσουν τα περιοδικά. Με το που θα έρθουν τα περιοδικά στα χέρια μου (από 2 τεύχη όλα τα περιοδικά 1 έως 12) θα τα πάω στην Βικελαία βιβλιοθήκη του Ηρακλείου Κρήτης και θα συζητήσω με τους υπεύθυνους για το αν ενδιαφέρονται να τους στέλνουμε για να ενημερώνουν το αρχείο τους. Αν ευδοκημίσει η προσπάθεια θα σας ενημερώσω. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
To post πάλιωσε.. Αλλά μια και η αντίστοιχη συζήτηση είναι σε εξέλιξη, να το ξανα-ανεβάσουμε! Ελπίζω να κάνω μια καινούρια αρχή και να ακολουθήσουν κι άλλοι..
Λοιπόν, είμαι διαθέσιμος (τηλέφωνο κ.τ.λ. με π.μ.) για το παρακάτω: Ομάδες που αφού ενημερωθούν από το ΔΣ του συλλόγου και πάρουν το υλικό θα περάσουν από τα καταστήματα της περιοχής τους για να τους ενημερώσουν. Μελίσσια μένω εγώ, οπότε έχω κοντά μου το Makis Zoo στη Λ. Πεντέλης, τα Pet City Βριλησσίων και Κηφισίας και το Fish-Only της Αγίας παρασκευής (το οποίο βέβαια έχει ήδη φαντάζομαι καλή σχέση με το Σύλλογο.. αφού τα παιδιά εκεί μου είχαν προτείνει και να γίνω μέλος..) Επίσης, έχω πάρε-δώσε και με τη βιβλιοθήκη του Πολυτεχνείου (Ζωγράφου), οπότε είμαι μέσα και για αυτό εδώ: Ομάδες που αφού πάρουν τα περιοδικά θα περάσουν από την δημόσια βιβλιοθήκη της περιοχής τους να ενημερώσουν τους υπεύθυνους και να αφήσουν τα περιοδικά.
Pseudoeftropheus sentonographius sp. "ροζ" ![]() Το (νυν) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με mikrogeophagus ramirezi): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=326855 Το (πρώην) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με ζωοτόκα): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=269530 Diogo, ο μονομάχος μου: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=26837 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Site με info για ψάρια και φυτά και δυνατότητα προσωπικού προφίλ... | nathanas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 24-06-07 19:17 |
Ειδη μακροαλγης και και που θα τα βρω??? | stergios | Φύκη -€“ ¶λγες | 4 | 26-06-06 02:43 |
Ζηλεψα και να μαι και εγω...... | Pritanis | Δίσκοι | 13 | 29-10-05 14:32 |