|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Στο 15 λιτρων ενυδρειο 1 μονομαχος 4 γαριδες ΑΜΑΝΟ 1 ανουμπια κερατοφυλλο και java moss
Περιμενω τα σχολια σας Ευχαριστω Πετρος |
|
|||
|
|||
![]()
πολυ ομορφος ο μονομαχος σου!!!!!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Πέτρο το κοκορετσάκι του ξύλου θέλει λίγο χτένισμα ακόμη (με αυτόν τον τρόπο μπορείς να κρύψεις και τη κλωστή!)
Επίσης το κερατόφυλο έπεσε πολύ κόψε και βάλε στο ενυδρείο που στρώνεις!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Ευχαριστω |
|
||||
|
||||
![]()
τον μονομαχο απο που τον πηρες?
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πανεμορφος.πανεμορφος,πανεμορφος.....Να τον χαιρεσαι.Και εμενα το κοκορετσακι ξυλου καπως μου κανει.Εχει και αλλους half moon μονομαχους στη Ζωοφιλια?
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω δεν τους πολύ συμπαθώ αλλα χθες που πήγα επαθα πλακα εχει πραμα παρα κατι να έπαιρνα ειναι πανέμορφοι οι άτιμοι σε ενα 5 λιτ που εχω κάνει να βάλω??
|
|
||||
|
||||
![]()
Πιστευω καλο ειναι το 5λιτρο.Ειναι βεβαια λιγο οριακο.Εγω εναν μονομαχο τον ειχα σε 5λιτρο.Μια χαρα ηταν.Αλλα αν θελεις να'ναι σαν βασιλιας και να του βαλεις κανενα ξυλο ή ανουμπια ενα 10λιτρο ειναι οτι πρεπει.Ας ακουσουμε και τους εμπειροτερους.Θελεις να βαλεις και φιλτρο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχει και φιλτρο και θερμοστατη και φωτισμο και Java moss το ειχα για εκκόλαψη αυγων απο τα ραμιρεζι αλλα ηταν μικρο και πηρα μεγαλυτερο και τωρα το εχω και κάθετε με σαλιγκάρια.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αφενως ειχα δικιο που ελεγα οτι οι μονομαχοι θα πουληθουν σχετικα ευκολα, αφετερου σε λιγο ερχονται και οι δικοι μου......
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τέλειος ο μονομάχος σου!!!
|
||||
|
||||
![]()
Μαρια 180 κομματια εφερε, σιγουρα εχει halfmoon...
|
|||
|
|||
![]()
πολύ όμορφος ο μονομάχος halfmoon bf
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Έχει πολλά κομμάτια και πολλούς ΗΜ.
Πρώτος πρώτος πήγα την Δευτέρα ![]() Πήρες τον μονομάχο που είχα βάλει στο μάτι μέχρι που είδα αυτόν που πήρα ![]() Πολύ όμορφα κομμάτια πάντος ..
|
||||
|
||||
![]()
Mε βαζετε σε πειρασμο να παρω αχ...Ειναι πανεμορφοι οι half moon και σπανιοι για Ελλαδα.Αφου λατρευω αυτα τα πλασματακια.
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφος ο μονομάχος σου, χαίρομαι που τελικά κάποιο πετ σοπ αποφάσισε να φέρει HMμονομάχους, ελπίζω να ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμα
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|