|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα....θα ηθελα τα φωτα σας.....θα φτιαξω ενα νεο ενυδρειο...και λεω να το κανω πρασινο..οσο μπορω.....το προβλημα μου ειναι οτι λογο χρονου και αποστασης απο την αθηνα δεν θελω κατι πολυ δυσκολο.....μπορω να βαλω λιπασμα...και co2...αλλα δεν θελω να μπλεξω με διαφορα υγρα...
|
|
||||
|
||||
![]()
Aν βαλεις ευκολα φυτα, μπορεις με μεσαιο φωτισμο, και αντε με καποιο φτηνο υποστρωμα, να κανεις ενα πανεμορφο πρασινο υποβρυχιο κηπο.
Και χωρις co2, για να μην χρειαζεται να κλαδευεις συχνα. Υψηλος φωτισμος, co2, και λιπασματα, πανε μαζι σε μια ισορροπια για να μην εχεις αλγες. Αλλιως σκετο νερακι, και υπομονη, γιατι δεν θα εχεις γρηγορη αναπτυξη.
|
|||
|
|||
![]()
κοιτα το ενυδρειο θα το φτιαξω εγω...και εχει μικρο κοστος....αρα μπορω να βαλω καποια λευτα σε αυτα...σε λιπασμα φωτα και co2...απο εκει και περα δεν θα χρειαζομαι αλλα πραγματα....σε αυτο που εχω τωρα με guppy....εχω anubia...java fern kai pistia stratiotes....απλα αυτα μονο με μια λαμπα...και ειναι κομπλε....αλλα θελω να βαλω και αλλα να ειναι πιο φυσικο....και αφου θα αλλαξω ενυδρειο....παω περιπου στα 150 καθαρα....
|
|
||||
|
||||
![]()
Ικαρια
εαν θελεις την αποψη μου ριξε χρηματα σε πραγματα που δεν ειναι ευκολο να αλλαξεις μετα και τι εννοω: Βαλε ενα καλο υποστρωμμα πχ φλουριτε βαλε ενα μπροστινο τζαμι εξτρα clear πανε σε πιο πολλα λιτρα εαν βαλεις ''καλα'' φυτα και γουσταρεις (αφου μιλας για Co2) τοτε θελεις δεν θελεις το μελλον θα σε παει σε λιπασματα και κλαδεματα οποτε καλητερα ξεκινα απο τωρα ενα ενυδρειο που να εχεις τις προδιαγραφες και για extreme καταστασεις και μετα τσουκου τσουκου βαζεις και οτι εξτρα θελεις. αν ειχα ακουσει αυτες τις συμβουλες οταν τις πρωτοακουσα θα ειχα γλυτωσει και κοπο και χρημα |
|
|||
|
|||
![]()
ναι το ξερω κατι τετοιο εγινε και σε εμενα.....δεν ηξερα και μετα εδωσα πολλα λευτα...αλλα αυτο που ρωταω ειναι αν μετα απο το λιπασμα και το co2...θα χρειαστω κατι αλλο....
|
|
||||
|
||||
![]()
κουραγιο και ορεξη οτι χομπι και να παρεις παντα υπαρχει και κατι αλλο
![]() Αντίστροφη όσμωση PH controller Διαχυτηρα ειδικες λαμπες για φυτα Emulatror φωτισμου για ανατολη δυση moonlight ψυκτικο για το καλοκαιρι αλλα συνηθως πριν τα αλλαξεις ολα αυτα περνεις: Καλητερο φιλτρο κυκλοφοριτες μεγαλητερο Ενυδρειο Καινουργια Ξυλα Πετρες Φυτα Ψαρια και η λιστα ειναι τεραστια :ρ |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν δε θες να μπλέξεις με πολλά πολλά +1 στα παραπάνω και αντί για υπόστρωμα κάποιες ταμπλέτες για τις ρίζες. http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=4537 Αν αρχίσουμε να μιλάμε για μπουκάλα διοξειδίου ανεβαίνει πολύ το κόστος. Ενδεικτικά δες αυτές τις τιμές (για καινούργια): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=62268
|
|||
|
|||
![]()
θα βαλω καποιο υποστρομα....και φωτα...απλα σκευτομαι τωρα....να βαλω co2καποιο κιτ απλο..η ετσι....χωρις τιποτα....μεσα στο ενυδρειο θελω απλα....σκευτομαι στην μεση να βαλω μοπανι....και γιρο γιρο καποια φυτα....αν βαλω υποστρομα....μπορω να βαλω και αλλα....αλλα να βαλω co2 η οχι...?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ερωτηση για φυτα | maria1983 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 14-01-10 19:29 |
ερωτηση για φυτα | thu vu | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 25-06-08 14:29 |
Ερωτηση για φυτα | Tetra | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 27-02-08 14:55 |
ερωτηση για φυτα και ψαρια | kwnstantina | Αρχάριοι γλυκού νερού | 49 | 16-02-08 10:35 |
Ερωτηση για τα φυτα και το CO2 | andrew_dh | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 30 | 08-05-07 18:31 |