|
|
|||
|
|||
![]()
εχω το παρακατω ballast και το αγορασα για τις 2X54W που εχει το Juwel Rio 240
εκει που μου το πουλησαν μου ειπαν οτι κανει, εγω βλεπω εδω στην osram οτι υπαρχει αλλη εκδοση που πιανει ακριβως τα 54W, ειμαι 100% σιγουρος οτι θα τις αναψει τις λαμπες (καθως ιδιαιτερα οι συγκεκριμενες δεν ειναι κανονικες 54αρες αλλα ας πουμε μετατροπη της Juwel) το ερωτημα ειναι αν τις αναψει μεσα στις προδιαγραφες των λαμπων ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι της καινουργιας γενιας που καταλαβαινει με τι λαμπες ειναι συνδεδεμενο και προσαρμοζεται αναλογα.
Εντος προδιαγραφης θα εισαι. Ειναι θεμα χρονου ποτε θα υπαρχουν ΜΟΝΟ τετοια μπαλαστ. |
|
||||
|
||||
![]()
Μέχρι και έξυπνα μπάλαστ για τους ψαρηδές μας άλλο να δω τι θα βγει? :P
|
|||
|
|||
![]()
pascm εγω τα γραφω εγω τα παραβιαζω
dimmable λαμπα δεν εχω για το γραφειο μου αλλα πηρα για τα ψαρια, τι να πω; αρρωστια netblues ευχαριστω για την απαντηση σκεφτομαι σοβαρα να ανοιξω το καπακι του rio ξερω οτι ειναι ζορι και υπαρχει πιθανοτητα να το σπασω αλλα θα ειναι πολυ καλο εαν το καταφερω (θα μπορεσω να χαμηλωσω και τον φωτισμο με αυτο τον τροπο) |
|
||||
|
||||
![]()
Κ εγω εχω παρει αποφαση να το ανοιξω, οχι για βαλω το ντιμαριζομενο αλλα
1.για να μπει το inverter για τις ccfl και 2.για να βγει εκτος το απλο το ballast το μανισιο (καθως θα τροφοδοτει σαν εξωτερικο τις 2x24w εξτρα λαμπες που εχω βαλει). Το ντιμαριζομενο (εξωτερικο κ αυτο) θα τροδοτει τις 2 μανισιες λαμπες. |
|
|||
|
|||
![]()
το lido θα ανοιξεις η καποιο rio;
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θα ηταν χρησιμο, οταν (με το καλο) το καταφερεις, να μας δωσεις οδηγiες, η και μερικες φωτο για να το δοκιμασουμε κι εμεις. Thanx |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ηλεκτρονικο MH Ballast OSRAM Powertronic PTU 150 | Tricky | Φωτισμός | 7 | 16-01-07 13:33 |
Ηλεκτρονικο ballast | eliasfot1 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 29-11-06 23:02 |
Ηλεκτρονικο Θερμομετρο | koulio | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 03-11-05 22:13 |
Λάμπες Τ5 DIMMABLE | dimitrig | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 14-03-05 22:24 |
Ηλεκτρονικο Phμετρο-Καλιμπραρισμα.. | TAN | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 10-01-04 01:43 |