|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Στο ενυδρείο μου έχω τα παρακάτω ψάρια: ζεύγος mikrogeophagus ramirezi, ζεύγος cockatoo cichlid,ornate tetra 18, cardinal tetra 15, corydoras leucomelas 8 και 3 Ancistrus Cf. Cirrhosus.
Η θερμοκρασία σταδιακά έχει φτάσει 27.5 και σκέφτομαι να την έχω όλο το καλοκαίρι με το STC στους 28. Έχω φούλ ανατάραξη με 2 εξωτερικά φίλτρα(1300 Και 800 λίτρα/ώρα) και το σκιμερακι της eheim. 1/4 της επιφανείας είναι καλυμμένο με Pistia. Ψάρια δε βλέπω στην επιφάνεια αλλά νομίζω (μπορεί να είναι η ιδέα μου) αναπνέουν γρήγορα. ενυδρείο 300 λίτρα καθαρά 120χ60χ52. Ενυδρείο φυτεμένο με co2 περίπου σε συγκέντρωση 15ppm όλη την ημέρα. Ποια είναι η γνώμη σας χρειάζεται να προσθέσω αεραντλία παρόλο που τα συγκεκριμένα ψάρια έχουν σαν ανώτερο όριο τους 28 βαθμούς και κάποια και παραπάνω? |
|
||||
|
||||
![]()
Οχι δεν χρειαζεται. Σε αυτα τα επιπεδα θερμοκρασιας, η αναταραξη απο το φιλτρο αρκει.
|
||||
|
||||
![]()
Η αεραντλία στο ενυδρείο... ΔΕΝ κάνει ποτέ κακό... όπως και να έχει το πράγμα.-
|
|
||||
|
||||
![]()
Απλα ειναι σαλόνι το ενυδρειο και μεχρι στιγμής ειναι αθόρυβο με μονομερή βάση . Οι άτιμες κάνουν πολύ θόρυβο . Έπιπλεον διάβασα οτι τα επίπεδα οξυγόνου και στην αεραντλια ανεβαίνουν με την αναταραξη και οχι με τη διάχυση των φυσαλίδων , εγω όμως εχω αναταραξη σε ολη την επιφάνεια . Δε ξέρω εαν εχει νόημα να φάω το θόρυβο χωρις ιδιαίτερο λόγο
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερώτηση για ψάρια για τα πάνω επίπεδα του ενυδρείου | DEXFISH | Tanganyika | 10 | 09-05-15 12:56 |
Αντλία αέρα | george1995 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 19-07-10 21:19 |
Φίλτρα αέρα | CHRIS4204 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 09-02-09 22:21 |
Επίπεδα σιδήρου και Sera... | aquaman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 26-10-08 11:33 |
Ροή αέρα από τα ανεμιστηράκια | Gourami | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 10-08-05 19:17 |