|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους.μου ζητησε ενας φιλος ενα τροπο να ομορφυνει το πασο που χωριζει κουζινα σαλονι και του προτεινα τι αλλο ενα ενυδρειο..το θεμα μου ειναι οτι οι διαστασεις του πασου ειναι1,40 επι 0,30....εχει λογικη τοσο στενο ενυδρειο???για υψος δεν εχει θεμα αν και προτεινα ιδιο με το πλατος.θα γινει ενα ενυδρειο αρχαριου με πολυ ευκολα φυτα δυο εσωτερικα φιλτρα ενα σε καθε ακρη και ψαρακια ελεγα γκαπι και εδω θελω τη γνωμη σας...θα ειναι ενταξει τα ψαρακια???αν δεν εκανα λαθος βγαινει γυρο στα 140 λιτρα
|
|
||||
|
||||
![]()
γιατί δεν βάζετε στο πάσο ένα πιο φαρδύ ξύλο έτσι ώστε να "κλέψετε 10 πόντους μπρος πίσω?
έτσι θα πάει στους 50 πόντους βάθος! μπορεί τώρα να είναι αρχάριος αλλά αργότερα να του αρέσει και να θέλει να ασχοληθεί περισσότερο! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 26-12-16 στις 16:42 |
|
|||
|
|||
![]()
και 5 πόντους να κερδίσει από την κάθε πλευρά, καλά θα είναι. 10 πόντοι πάει πολύ μάλλον. Υπό την προϋπόθεση βέβαια, οι 30 πόντοι που ήδη υπάρχουν, να είναι όλο τοίχος από κάτω.
|
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=Undertaker;987262]και 5 πόντους να κερδίσει από την κάθε πλευρά, καλά θα είναι.
αυτό εννοούσα η' και αυτό που λέει και ο Γιώργος! |
|
|||
|
|||
![]()
Το ίδιο λέμε και οι τρεις απλά οι 10 επιπλέον πόντοι σε κάθε πλευρά μου φαίνονται πολλοί αν απλά το ενυδρείο πατάει σε μια τάβλα με αυτές τις διαστάσεις (50 εκ.). Αν θα έκανα κάτι τέτοιο, θα έβγαζα τους 20 έξτρα πόντους προς το σαλόνι (στη μία Ευρά δηλαδή) αλλά θα πρόσθετα μια βάση σε αυτό το κομμάτι που θα προεξείχε και θα έπιανε μέχρι πάτωμα για να είμαι απόλυτα σίγουρος ότι δε θα μου κάνει κάνα σκηνικό. Έχετε υπόψη ότι 1,40 είναι μακρύ σχετικά και θα έχει καλό βαρος. Δε ξέρω αν πιάσατε τι εννοώ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν λέμε το ίδιο!!Εγώ προς το σαλόνι δεν θα έβαζα να προεξέχει κάτι,θα το έβαζα προς την κουζίνα που ούτως ή άλλως ο κύριος πάγκος είναι 60άρης και με έξτρα πόδια.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεί να το κάνει πιο πλατύ και να το φέρει "περασειά" από την μεριά του σαλονιού,αρκεί να βάλει έξτρα στηρίγματα που θα πατάνε στον κύριο πάγκο!!!
------------------------- Πάνο αυτό που έχει αν κατάλαβα καλά είναι το κομμάτι που βρίσκεται πάνω στον πάγκο(πάσο) και είναι 30cm,από κάτω είναι κούφιο!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tanganyiκας : 26-12-16 στις 16:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κατασκευη ενυδρειου | nicpapa | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 03-11-12 09:53 |
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ ΣΟΣ | BASILISPOINTER | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 10-01-12 22:40 |
κατασκευη ενυδρειου | mixalis p | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 34 | 23-01-11 22:02 |
κατασκευη ενυδρειου! | gramm.n | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 18-03-10 18:56 |
Κατασκευη ενυδρειου | kanarini | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 19-01-10 15:27 |