|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα παιδιά. Μόλις έστησα το 2ο ενυδρείο (HAILEA 60Λ, 60x30x45) στο υπνοδωμάτιο μου, για την ακρίβεια δεν είναι ούτε ένα μέτρο από το μαξιλάρι μου. Μετά από λίγη αναζήτηση στο forum κατέληξα να πάρω το eheim pick up 2010 (εξωτερικό δεν με βολεύει, θέλω μόνο εσωτερικό) που θεωρείται από τα πολύ καλά και αθόρυβα φίλτρα. Αλλά δυστυχώς δεν έχω μείνει ικανοποιημένος από το θόρυβο του.
Αξίζει να δώσω άλλα λεφτά για να πάρω ή το Eheim ecco pro 130 - 2032 ή το Eheim biopower 160? Θα είναι πιο αθόρυβα? Έχετε να μου προτείνεται κάτι άλλο? Παλιά είχα ενυδρείο με εσωτερική θήκη φίλτρου και με ένα κυκλοφορητή της eheim ο οποίος ακουγόταν ελάχιστα (σε απόλυτη ησυχία πάντα) και δεν με ενοχλούσε. Στο ενυδρείο θα μπει χαρεμάκι guppy και ίσως και χαρεμάκι platy. Εννοείτε ότι δεν θα κρατάω γέννες αν βάλω και τα 2 είδη οπότε δεν θα έχει και καμιά τρομερή ιχθυοφόρτωση...) Ευχαριστώ εκ των προτέρων... |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ | ChocolatePuma | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 10-10-12 13:40 |
ποιο αθορυβο φιλτρο??? | alovitos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 24 | 29-04-11 18:11 |
εσωτερικο φιλτρο | manthos333 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 30-09-10 17:54 |
εσωτερικο φιλτρο με UV? | terios | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 20-10-09 18:49 |
Εσωτερικο φιλτρο | Lary80 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 04-05-04 01:05 |