|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα βλεπω οτι ο ψαρης μου απο το μεσημερι εκανε ενα μιρκο φουσκαλακι γυρω απο το ματι και τωρα αυτο οσο παει μεγαλωνει.. μεσα σε 5 ωρες εχει γινει 2πλασιο..!!
![]() αυριο θα παω να παρω φαρμακο. αλλα θελω να ακουσω την γνωμη σας τι πρεπει να κανω και κυριως τι παιζει και το επαθε αυτο... σας βαζω και φωτο : ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μεχρι να παρεις φαρμακο κλεισε το φως να ειναι ηρεμος, το pop eye δεν ειναι αστειο
|
||||
|
||||
![]()
ok το φως έκλεισε. το pop eye τι κανει γιατι δεν καταλαβα αν ειναι θανατηφορο... βοηθησε με λιγο με τις πληροφοριες. Το σπιτι εχει φως να κλεισω και κανα φωτιστικο ή παραλογιζομαι?
|
|
||||
|
||||
![]()
συγκεκριμενα δε μπορω να πω σιγουρα αφου δεν εχω αντιμετωπισει (φτου φτου) αλλα απ οσο εχω διαβασει δεν ειναι και το οτι καλυτερο.
Διαβασε σχετικα και πραξε το καλυτερο δυνατον. Εγω αυτο που ξερω στο ειπα, δηλ οτι οταν εχουμε μια ξαφνικη παθηση (ειδικα αν ειναι καλπαζουσα οπως την περιγραφεις) σβηνουμε τα φωτα και προσπαθουμε να μην εχουμε καθολου στρεσογονους
|
||||
|
||||
![]()
δεν έχω προσωπική εμπειρία, έψαξα εδώ και βρήκα αυτό το κείμενο που ταιριάζει στην περίπτωσή σου
Symptoms: Goldfish has bulging eye(s); Goldfish bulging on side; Goldfish has bubbles escaping mouth; Goldfish has bubbles escaping gills; Goldfish has tumors; Goldfish has tumor looking bumps; Goldfish has dilated veins in dorsal area; Goldfish is gasping at surface; Goldfish has bulging on one side Gas Bubbles are caused by supersaturated gases (concentrated amounts of oxygen) found in tap water. These gases push oxygen out of the water suffocating fish. These gases also enter the body forming pockets of gas under the skin. Although these tumor looking bumps aren't dangerous, it's an indication that there is not enough oxygen in the water. Perform fresh water change working water over by pouring several times, before adding to tank. Reduce water temperatures. To avoid; increase surface action. μάλλον πρόβλημα οξυγόνου. αν χρειάζεσαι βοήθεια πες μας |
|
||||
|
||||
![]()
μακαρι να ειναι gas bubble...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οσο αναφορα το διακοσμητικο ειναι πανω απο 10 ετων δε ξερω τι ειναι,παντως δεν ειναι εκεινα τα γυψινα αν δεν κανω λαθος που ειχαν προβλημα. το βιολογικο το εβαλα εδω και μια βδομαδα το ματι του εγινε ετσι σημερα αν και ειδα σε φωτο οτι ηταν λιγο και χθες.... βεβαια στο αλλο thread που ειχα κανει και καθοταν συνεχεια κατω δεν υπηρχε εκεινο το υλικο στο ενυδρειο.... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σαλιγκάρι με φούσκα πάνω από το σώμα | sv2gfx | Σαλιγκάρια | 2 | 05-06-10 11:46 |
νέον φούσκα | j.p. | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 16-11-09 17:32 |
Aιμάτωμα στο μάτι... | alexinio | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 02-08-08 21:45 |
Στήσιμο ενυδρείου γύρω στα 450 lt.βοήθεια | xaftel | Αρχάριοι γλυκού νερού | 57 | 08-05-08 16:03 |