|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
χαιρετώ άπαντες. όσους έχω ρωτήσει για το πώς καθαρίζουμε το κεραμικό μέρους της διάχυσης μου λένε "με ένα υγρό" ... τί είναι πιά αυτό το υγρό το μαγικό και πού το προμηθευόμαστε επιτέλους ???
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βαζεις σε ενα μπολ χλωρινη με νερο το αφηνεις καμια ωρα και ειναι καινουργιο!!!Εγγυημενο και δοκιμασμενο τουλαχιστον απο μενα!
|
|
||||
|
||||
![]()
ακριβως
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μλλον αυτο ειναι το ειδικο υγρο που εψαχνες
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
όχι, λέω για το μαγικό υγρό που λένε οι απανταχού πετσοπάδες: "μόλις γεμίσει άλγες , ελα να σου δώσω ένα υγρό να το καθαρίσεις" και όταν ρωτάω τί υγρό "ένα ειδικό, έλα όταν λερωθεί να μου πείς". :P
|
|
||||
|
||||
![]()
νομιζεις οτι ειναι καποιο αλλο??
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εγω βαζω μια σταγονα συμπηκνωμενη χλωρινη πανω στο κεραμικο, βουρτσιζω με μια παλια οδοντοβουρτσα για λιγο, προσθετω νερο σ'ενα ποτηρο και το αφηνω ενα βραδυ.το πρωι ειναι τζετ!ξεπλυμα, prime και ξαναδωστου!!!
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ για τις συμβουλές παίδες. γενικά απότι κατάλαβα και στην πράξη, χλωρινέτο και άγιος ο θεός
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Diffuser CO2 sun sun | kostaskich | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 21 | 14-11-10 21:46 |
DIY diffuser | prospathw | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 28-01-10 15:36 |
co2 diffuser | dinos99 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 26-05-08 06:31 |
CO2 diffuser | George-A | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 06-10-03 00:17 |