|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
τωρα θα κανω οτι μπορω για να σας διαφωτησω.επειδη δεν ξερω ακομα πως να κανω παρουσιαση με λιγα λογια το ενυδρειο εναι 60/30/30,καλα μην βαρατε εχω στα σκαρια 1 200αρι
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ομορφο το ενυδρειο σου
μου φαινεται ξενη η αριστερη πλευρα τα τουβλα δειχνουν ασχημα (στα δικα μου ματια) ενω η δεξια την καταφερες να δειχνει φυσικη αυτο λεει οτι το εχεις οποτε πιες κανα 2 μπυριτσες χαζευοντας το και διορθωσε την αριστερη τις μετρησεις μην τις αργεις οσο πιο μπροστα τοσο πιο γρηγορα διορθωνεις λαθη ποσο καιρο τρεχει? καλη συνεχεια και ευχομαι γρηγορα το μεγαλο ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραιο!!
Αν βγαλεις και τα τουβλα θα γινει ωραιοτερο!
|
||||
|
||||
![]()
Και εμενα με χαλανε τα τουβλα οπως σε ειπε και ο Paco ,στα ψαρια ομως δεν βλεπω να τα χαλαει .
|
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή ο χώρος είναι μικρός (τα είπαμε αυτά),
βγάλε τελείως τα τούβλα από την αριστερή μεριά και μετέφερε εκεί όλα τα κελύφη των brevis. Ανάμεσα σε πέτρες και κελύφη βάλε μια ομάδα φυτών ώστε να οριοθετούνται καλύτερα οι δύο περιοχές και τα leleupi να μένουν, όσο αυτό είναι δυνατό, στις πέτρες τους. (μετέφερα το θέμα σου στην κατάλληλη κατηγορία) |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραιο το ενυδρειο σου!εχω ομως την εντυπωση οτι τα leleupι εχουν τη συνηθεια να τρωνε το γονο των brevis μεσα απο τα κελυφη.καλη συνεχεια!http://www.cichlid-forum.com/profile...es.php?id=1614
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ------------------------- ευχαριστω μιμη θα το δεις οπως θα το΄θελαν ολοι. ------------------------- Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη akoulis : 23-02-11 στις 15:53 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
τα brevis εχουν τη συνηθεια να γενουν μεσα στα κοχυλια.ο γονος μενει εκει για ενα διαστημα και εντελως ξαφνικα καποια στιγμη βγενει εξω απο αυτα.συνηθως τοτε αντιλαμβανεσαι οτι τα brevis εχουν γεννησει!τα leleupi τρωνε το γονο πριν βγει απο το κελυφος.ισως τα brevis σου δεν καταφερουν να μεγαλωσουν μικρα.
------------------------- στο site που σου εστειλα θα βρεις πληροφοριες για τη συμπεριφορα των brevis και των leleupi.http://www.cichlid-forum.com/article...us_gallery.php Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dini : 23-02-11 στις 16:20 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Βγάλε τούβλα/ξύλα - εκεί που τελειώνει ο σωρός με τις πέτρες φύτεψε μια συστάδα φυτών όπως αυτό που έχεις με τα μακριά φύλλα (βαλισνέρια είναι? δεν το βλέπω καλά) σαν να φτιάχνεις ένα φυσικό διαχωριστικό των 2 περιοχών - και μπροστά στο φίλτρο μπορείς να βάλεις τέτοια φυτά για να μην χτυπάει στο μάτι.
Το ξέρω ότι "το 'χεις το θέμα" ![]() Όμορφα τα λελεούπι (από τα αγαπημένα μου- έχω καμμιά 40αριά μωρά) |
|
||||
|
||||
![]()
ολα εγιναν απ΄λιγ'απ ολα.οι πετρες μπηκαν αριστερα μπροστα απ΄το φιλτρο<αλλη μια πετρα και χαθηκε>, τα φυτα στην θεση τους<θα βαλω κι΄αλλα>,τα κελυφη δεξια.Για μετρησης εχω κληση ραντεβου μεθαυριο,θα ΄χει και σεμιναριο.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ------------------------- πια ειναι αρσενικα απ΄τα brevis τα σκουροχρωμα η τα ανοιχτοχρωμα; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη akoulis : 24-02-11 στις 05:10 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεος και αρχαριος με λιγα λογια...ψαροσουπα! | georgeavra | Αρχάριοι γλυκού νερού | 49 | 03-06-10 14:19 |
Λιγα λογια για αυτην την κατηγορία | Tolis | Φωτογραφίες μελών | 3 | 22-10-07 17:31 |
Χωρις λογια | Yiannis59 | Δίσκοι | 29 | 18-07-07 20:45 |