|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
παιδιά αποφάσισα να αλλάξω τις λάμπες μου σε ένα aquatlantis 80... στην κατοχή μου έχω 1 τ8 18watt(μαμά) και 2 τ5 28watt... στο ενυδρείο θέλω να βάλω σε όλο το πίσω μέρος moss wall.... τι μου προτείνετε να βάλω τις 2 τ5 και να αφήσω την τ8 η και τις 3 λάμπες....
το καπάκι είναι αυτό: ![]() εάν μπόυν και οι τρεις θα μείνει η τ8 στην θέση της και οι άλλες 2 πίσω στο μέρος που είναι το balast ![]() αλλιώς θα μπει η μια στην θέση τις τ8 και η άλλη πίσω... τι προτείνεται?? (ευχαριστώ για της φώτο τον χρήστη persival) |
|
||||
|
||||
![]()
Αν βαλεις και τις τρεις λαμπες θα εχεις φωτισμο που θα μπορει να καλυψει ενα φουλ φυτεμενο.Αν βαλεις τις δυο παλι θα κανεις την δουλεια σου,απλα αφου μπαινεις στην διαδικασια να πειραξεις το καπακι,γνωμη μου ειναι να βαλεις και τις τρεις για να υπαρχουν για το μελλον.Οταν τις βαλεις θα κρινεις απο την αναπτυξη αν χρειαζεται να λειτουργησει και η τριτη λαμπα.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και εγώ αυτό σκεφτικά αφου ανοίχτηκε το καπάκι ας μπουν όλες άπλα επειδή για να χωρέσουν και οι 3 η ποιο μικρή σε watt θα είναι μπροστά πειράζει????
|
|
||||
|
||||
![]()
Οχι δεν πειραζει.Αργοτερα βεβαια αν θες την αντικαθιστας και αυτη με μια τ5 και ελευθερωνεται χωρος στο καπακι για ανεμιστηρακια κτλ.
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτισμός σε ενυδρείο malawi 120 lt | corleone3 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 17-04-09 12:22 |
Φωτισμός σε ενυδρείο με βάθος 80cm | John T | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 07-02-09 10:17 |
φωτισμός για ενυδρείο-κηπάκο | CASPER | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 28-05-07 16:12 |
Ενυδρείο καρφουρ και Φωτισμός | dimitrisgiannoulakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 45 | 09-05-07 15:05 |
Φωτισμός σε φυτεμένο ενυδρείο | celica192tsport | Δίσκοι | 14 | 30-03-06 17:50 |