|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σας, ειμαι (προς το παρον) κατοχος γλυκου 210 λιτρων με αγγελοψαρα.
Επειδη μου χουν μπει ιδεες να το γυρισω αργοτερα σε θαλασσινο, θα θελα να ρωτησω κατι που με απασχολει αρκετα. Επειδη το ενυδρειο ειναι στο ιδιο δωματιο που κοιμάμαι, και με το γλυκο δεν ειχα ποτε προβλημα, θελω να ρωτησω αν το θαλασσινο ειναι πιο ανθιγιεινο και πιο βλαβερο απο το γλυκο, και αν ολοι αυτοι οι βραχοι με τις πολλες αλγες και γενικος ολοι οι οργανισμοι του θαλασσινου βγαζουν τιποτε δυσαρεστες οσμες στο δωματιο ??? Σορυ ![]() Παντως με το γλυκο νερο δεν αντιμετωπισα ποτε κανενα προβλημα. Ευχαριστω. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δημιουργία Ενυδρείου Τροπικού Υφάλου (Reef) Συμβουλές Τεχνικές Λύσεις | accnt | Reef | 9 | 10-04-17 08:49 |
Δημιουργία νησιού απο πέτρες για τη νεροχελώνα μου | giotiss | ¶λλα ζώα | 2 | 02-02-10 16:50 |
Δημιουργία εφαρμογής (βασης δεδομένων) για συμβατότητα ψαριών | bebisnet | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 24-12-09 15:17 |
συμβουλές για δημιουργία ενυδρείου για μονομάχο | sira | Bettas | 21 | 25-02-07 21:19 |
Πρόταση για δημιουργία index ψαριών !! | Lsourtzo | Greek Aquarist's Boards | 14 | 15-11-05 23:52 |