|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Θα ήθελα να μου πει κάποιος από τους πιο έμπειρους τι ψάρια(είδος,αριθμό) και τι φυτά θα μπορούσε να έχει ένα ενυδρείο για να μη χρειάζεται αλλαγές νερού παρά μόνο πρόσθεση του νερού που εξατμίζεται. Μιλάω για ενυδρείο τουλάχιστον 100 λίτρων. Είχε κανείς τέτοιου είδους ενυδρείο;
|
|
||||
|
||||
![]()
Το έχω κάνει εγώ θα στο αναλύσω αργότερα γιατί είμαι στην δουλειά τώρα.
ΥΓ Πάντως δεν αξίζει, πολλά προβλήματα με την πάροδο του χρόνου. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Βασικά όχι μόνο υπήρχαν ελάχιστες-μηδενικές σχεδόν αλλαγές νερού, αλλά και πλήρης απουσία φίλτρου για περίπου ενάμιση+ χρόνο.
Θα χρειαστώ αρκετό χρόνο να γράψω το πως δουλεύει αλλά δεν είμαι καλός σεντονογράφος. Κοινώς θα προτιμούσα να το έκανα στο μιλητό παρά στο γράπτως, (είχα σκεφτεί να ανέβω Αθήνα στον σύλλογο για να κάνουμε μία τέτοια συζήτηση με αρκετά άτομα) αλλά εφ'όσον είπα ότι θα στο αναλύσω δεσμεύομαι να τα γράψω χοντρικά μέσα στο σαββατοκύριακο. ΥΓ να επαναλάβω ότι δεν αξίζει να γίνει.....αυτό ήταν το τελικό συμπέρασμα. |
|
||||
|
||||
![]()
Bασίζεται στην θεωρία της Walstad ;
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν την γνωρίζω την θεωρία που λες, απλά έκανα εφαρμογή των όσων γνωρίζω από ενυδρεία και του τρόπου λειτουργίας τους.
Για πέτα ένα link να δω τα της Κας Walstad. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σύμφωνοι! Το βλέπουμε γενικά σα γνώση! Διεύρυνέ μας τους ορίζοντες master Yoda! Και άσε τα μιλητά! Ψοφάς για ακροατήριο!!!! ![]() ![]() ![]() Περιμένουμε να το ολοκληρώσεις.....
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
CO2 & αλλαγές νερού | chemical mac | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 30-08-07 10:34 |
Αλλαγές Νερού. | caverman | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 07-06-06 00:54 |
Αλλαγές νερού | Liolios | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 28-12-05 23:42 |
Αλλαγές νερού | Cristos | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 15-12-04 13:03 |
Αλλαγές νερού. | manosdr | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 11 | 26-06-04 12:17 |