|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μέσα σ' ένα βράδυ πέθαναν σχεδόν όλα τα ψάρια μου: Αγγελόψαρα, κλόουν, καρχαριάκια. Ενα χρυσόψαρο ενώ ήταν ετοιμοθάνατο φαίνεται να την γλύτωσε μετά την (σχεδόν ολική) αλλαγή νερού. Χθες έκανα 2 πράγματα: Αλλαγή νερού 1/5 και έβαλα ένα διακοσμητικό-άγγυρα που πήρα από το carefur. Θεορώ ότι το τελευταίο σκότωσε τα ψάρια μου αν και το ξέπλεινα πριν το βάλω. Μπορεί να ήταν κάτι άλλο; (μετρήσεις, φίλτρο κανονικά. μέχρι χθες τα ψάρια φαινόταν ζωηρά, χωρίς κάποιο πρόβλημα)
|
|
||||
|
||||
![]()
Κρίμα φίλε μου...
Φαντάζομαι θα αρχίσουν οι ερωτήσεις για μετρήσεις κλπ, αλλά το νέο διακοσμητικό ακούγεται όντως ύποπτο. Μήπως ήταν τίποτα μεταλικό; Έγραφε ότι ήταν ειδικά για ενυδρείο; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Βασικα αν ηταν τπτ κινεζικο παιζει να ειχε τοξικη βαφη ...
|
||||
|
||||
![]()
Αφου ειχες μαζικες απωλειες μαλλον ειναι υποπτο το νεο διακοσμητικο....
Εκτος και αν το νερο που προσθεσες ειχε κατι..... ΥΓ. Περιττό να πω βέβαια ότι εχεις προβληματικη συνθεση....... |
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως ανέβηκε και η θερμοκρασία ;
|
|
||||
|
||||
![]()
μηπως ηταν απο μολυβι η αγκυρα η οπως ειπαν τα παιδια βαμμενη με τοξικη για ενυδρεια μπογια????
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|