|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Αμα εισαι δαγκωμενος...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ο κυριος ειναι ο Juan Molina γνωστος Ισπανος χομπιστας. Για περισσοτερες φωτος και για οποιον ξερει ισπανικα περισσοτερα για ολο το στησιμο του "ενυδρειου" εδω http://www.aquaciclidos.net/nuke/mod...ewtopic&t=8265 |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τι θερμοστατες να χρεισιμοποιει αραγε? τι φιλτρα? μηπως εχει μετοχες στην δεη ισπανιας?
![]()
|
||||
|
||||
![]()
http://www.monsterfishkeepers.com/ga...ry.php/cat/645
λιγο μεγαλυτερο.50.000 γαλονια ποσα λιτρα μας κανουν????? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φοβερος ο Ισπανος...
Και δεν πρεπει να ειναι μονο δαγκωμενος, αλλα και ματσωμενος...
|
|||
|
|||
![]()
Me gustas mucho..mui bien
![]() Καλο για ξεκινημα , αμα αποκτησει εμπειρια ας παει σε κατι μεγαλυτερο. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ποιος ξερει ισπανικα να μας κανει μια μεταφραση στα συστηματα που χρησιμοπιει?
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εκανα μεταφραση τη σελιδα αλλα δεν λεει τα συστηματα του.
Κατι πολυ σημαντικο που λεει ειναι οτι τον βοηθησε πολυεθνικη της χωρας...αν καταλαβα καλα..ειναι μπροστα τα ατομα Επισης χρησιμοποιει ενα συστημα κυκλοφοριας 200.000λιτρων νερου την ωρα...του φτανει αραγε? |
|
||||
|
||||
![]()
ενυδρειο με σπονσορα?καλο μου ακουγεται.η κινηση τον ψαριων ειναι μια χορηγια της bp ultimate.
|
||||
|
||||
![]()
τι να πει κανεις χανεις τα λογια σου σε τετοιες στιγμες οταν καταλαβαινεις οτι το ενυδρειο σου που το προσεχεις σαν τα ματια σου ειναι μια κουτσουλια
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
τι να πει κανεις....
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Eντελως σου φαινεται.
|
|
||||
|
||||
![]()
μήπως το δεύτερο τελικά... μπα... και γιατί όχι?
Τόλη για να τα πούμε πάλι από κοντά. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πρεπει να συνηθισει λιγο το ματι σου ε? Petrochromis orthognathus ειναι.
|
|
||||
|
||||
![]()
Φοβερα τα Τροφεους!!!
Νομιζω θελει λιγες πετρες ακομη!!! ![]() Κι εδω κολλαει η παροιμια: Εχει και ο Γιαννης Καΐκι!!!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο Ενυδριο Ταγκανικα | gangrel | Tanganyika | 6 | 20-02-08 00:30 |
ΥΓΡΑΣΙΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ | alexinio | Γλυκό νερό - Γενικά | 28 | 27-03-07 23:15 |
Νερό για κιχλιδες Ταγκανικα-Αποριες | red rubin | Tanganyika | 1 | 30-10-06 13:35 |
Ταγκανικα 200 λιτρα (Παρουσιαση) | Pritanis | Tanganyika | 16 | 12-03-06 15:31 |
Ταγκανικα ξεκινησε....... | Pritanis | Tanganyika | 7 | 16-01-06 23:22 |