|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Πληροφορίες
Διαστάσεις: Όγκος:10 λιτρα Κατηγορία:μονομαχοενυδρειο.... Φυτά:2 ανουμπιες κ αρκετο κερατοφυλλο Ψάρια / ¶λλα είδη:1 μονομαχος(ο κλασσικος ο μακακας ο veiltail που θα ελεγε κ ο γεωργιου ![]() Διακοσμητικά υλικά:1 μοπανακι.. (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο:μαυρο χαρτονι Φωτισμός:9βατ Διάρκεια φωτισμού:12 ωρες Φιλτράρισμα:ναι Θερμοστάτης:ναι Λίπανση:οχι Παροχή CO2:οχι Παράμετροι: pH:7.0 κ κατεβαινει.. Γενική σκληρότητα (GH):14 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):6 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):0 Αλλαγές νερού:2 λιτρα την εβδομαδα Θερμοκρασία:26 ¶λλες πληροφορίες:εβαλα μπολικη τυρφη στο υποστρωμα,απιονισμενο νερο καθως κ μερικα φυλλα catappa που "δανειστικα" απο ενα φυλλο μου που μ'ειχε βαλει σε αγγαρεια κ μερικα alder cones κ αυτα δανεικα ![]() το ερωτημα μου ειναι>>>ειμαι καλα απο μετρησεις??κ απο συνθηκες??κ μη βαρατε θα παρω μεγαλυτερο ενυδρειο.. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ερωτηση ειμαι αρχαριος μετρησεις sos | teo7 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 25 | 21-10-08 12:27 |
Νεος μονομαχος... | dr.geo | Bettas | 63 | 04-09-08 21:33 |
Μετρησεις για Μονομαχοενυδρειο??? | kazas | Γλυκό νερό - Γενικά | 19 | 17-07-08 15:33 |
ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ? | sakisballoons | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 25-01-08 19:49 |
νεος μονομαχος.. φυσαλιδες | gwgw | Bettas | 34 | 28-06-06 13:18 |