νεος μονομαχος..ειμαι καλα απο μετρησεις κ συνθηκες??
Πληροφορίες
Διαστάσεις: Όγκος:10 λιτρα Κατηγορία:μονομαχοενυδρειο.... Φυτά:2 ανουμπιες κ αρκετο κερατοφυλλο Ψάρια / Άλλα είδη:1 μονομαχος(ο κλασσικος ο μακακας ο veiltail που θα ελεγε κ ο γεωργιου:smt033)κ ενα applesnail Διακοσμητικά υλικά:1 μοπανακι.. (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο:μαυρο χαρτονι Φωτισμός:9βατ Διάρκεια φωτισμού:12 ωρες Φιλτράρισμα:ναι Θερμοστάτης:ναι Λίπανση:οχι Παροχή CO2:οχι Παράμετροι: pH:7.0 κ κατεβαινει.. Γενική σκληρότητα (GH):14 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):6 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):0 Αλλαγές νερού:2 λιτρα την εβδομαδα Θερμοκρασία:26 Άλλες πληροφορίες:εβαλα μπολικη τυρφη στο υποστρωμα,απιονισμενο νερο καθως κ μερικα φυλλα catappa που "δανειστικα" απο ενα φυλλο μου που μ'ειχε βαλει σε αγγαρεια κ μερικα alder cones κ αυτα δανεικα;) το ερωτημα μου ειναι>>>ειμαι καλα απο μετρησεις??κ απο συνθηκες??κ μη βαρατε θα παρω μεγαλυτερο ενυδρειο.. |
Είσαι σίγουρος οτι μετράς σωστά την σκληρότητα ? GH=22 ?
|
η αληθεια ειναι πως δεν ξερω να κανω καλα την μετρηση του gh,kh γιατι εχω τα υγρα της τετρα κ οι οδηγιες ειναι στα γερμανικα..μηπως ξερει καποιος να βοηθησει?
|
Παράθεση:
http://www.aquatek.gr/vb/showthread....E1%ED%E9%EA%E1 |
ευχαριστω παρα πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν καταλαβα ομως ποσες σταγονες βαζω...τα βρηκα!!!εγραψα τα αποτελεσματα των τεστ
------------------------- ειναι καλα οι μετρησεις η πρεπει να κανω κατι??? |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 07:46. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board