|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ρε παιδια ενας φιλος προτεινε για αντιχλωριο το
seachem prime http://www.seachem.com/products/prod...ges/Prime.html Οι οδηγιες λενε 5ml για 200 λιτρα νερο. Ισχυει ή θα βγουνε τα ψαρια να φυγουνε? Τα αλλα (2) αντιχλωρια που εχω χρησιμοποιησει λεγανε : -5ml για καθε 20 λιτρα το ενα (sera aqutan) -και 5ml για καθε 10 λιτρα το αλλο (tetra aquasafe) Οι διαφορες ειναι τεραστιες στην τιμη ml ανα λιτρο. Συγκριση τιμων (τιμες απο aquaristic) - tetra aquasafe (100ml) = 2,64E (100ml για 200 λιτρα νερο) (για καθε λιτρο που καθαριζει στοιχιζει 0,01320 το λιτρο) ή πιο απλα (για καθε 300 λιτρα νερο που αλλαζω εγω το μηνα μου στοιχιζει 3,96Ε) - sera aqutan (100ml) = 2,98Ε (100ml για 400 λιτρα νερο) (για καθε λιτρο που καθαριζει στοιχιζει 0,00745το λιτρο) ή πιο απλα (για καθε 300 λιτρα νερο που αλλαζω εγω το μηνα μου στοιχιζει 2,24Ε) - seachem prime (100ml) = 5,99Ε (100ml για 4000 λιτρα νερο) (για καθε λιτρο που καθαριζει στοιχιζει 0,00149 το λιτρο) ή πιο απλα (για καθε 300 λιτρα νερο που αλλαζω εγω το μηνα μου στοιχιζει 0,45Ε)!!!!! ![]() Εχει κανενα λακο η φαβα? Y.Γ η seachem ειναι απο USA, και οι αλλες δυο γερμανικες φιρμες (δεν θα επρεπε νε ηταν ακομα πιο ακριβα τα usa προιοντα λογο δασμων?)
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 26-12-07 στις 21:35 Αιτία: ορθογραφια |
|
||||
|
||||
![]()
ισχυει.
για μενα ειναι το οικοινομικοτερο και απο τα καλυτερα της αγορας. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() αν οχι το καλυτερο,απο τα καλυτερα..παρα πολλοι το χρησιμοποιουν..
![]() στο συνιστω κι εγω..
|
||||
|
||||
![]()
5 ml στα 200 litra? Που θα το βρώ???
|
|
|||
|
|||
![]()
το πουλανε σε ολα σχεδον τα καταστηματα
το οικονομικοτερο σκευασμα ειναι, σε δικο μου υπολογισμο εχω βγαλει οτι για αλλαγη 40 λιτρων την εβδομαδα θα κρατησει 5 χρονια!!! το μπουκαλι των 250ml ΝΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτο χρησιμοποιω κι εγω φιλε και κανει καλη δουλεια.
Δεν ειναι μονο απο τα καλυτερα αντιχλωρια ομως ...... καταπολεμα και την Αμμωνια επισης που ειναι πολυ σημαντικο κι αυτο. Λεει στο μπουκαλι "Removes Chlorine, Chloramine, Ammonia. Detoxifies Nitrite & Nitrate. Provides Slime Coat" Πολυ καλο προϊον απο μια πολυ καλη εταιρεια. |
|
||||
|
||||
![]()
καλο...οντως,
αν ακους seachem πιστεψε με σιγουρα ...ΔΕΝ εχει λακο η φαβα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Υπάρχει επίσης το Tap Water Conditioner της Api... Από 1 εως 3 σταγόνες για 3,78 λίτρα... Σούπερ συμπυκνωμένο!
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αντιχλωριο | flipper | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 27-08-07 20:29 |
ΑΝΤΙΧΛΩΡΙΟ για μονομαχους??? | mariah | Bettas | 19 | 14-05-07 17:18 |
αντιχλωριο | stefapat | Αρχάριοι γλυκού νερού | 22 | 21-12-06 02:17 |
Παραπανω αντιχλωριο | Z4 M | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 09-12-06 22:17 |