|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
HELPPPPPPP
Σήμερα το απόγευμα παρατήρησα ότι στο πλαϊνό πτερύγιο εσωτερικά του molly μου έχει εμφανιστεί κάτι σαν κύστη δεν ξέρω αν είναι κάτι ανησυχητικό please τα φώτα σας.ξέρω ότι η φωτο μπορεί να μην είναι καλή αλλά είναι πολύ δραστήριο |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά,
Κανεις να βοηθήσει; φαίνεται σοβαρο... Σωτήρηηηηηη!
|
||||
|
||||
![]()
Xρειάζεται οπωσδήποτε καθαρότερη φωτο.
Tένια 300λτ Thorichthys ellioti, pimelodus pictus 240λτ corydoras panda, otocinclus sp. 60 λτ καραντίνα 200λτ ?Wenn alle zustimmen, dann stimmt etwas nicht. (=Όταν όλοι συμφωνούν, τότε κάτι δεν πάει καλά) |
|
||||
|
||||
![]()
Χωρίς καθαρότερη φωτογραφία δεν είναι δυνατόν να γίνει διάγνωση … ακόμα και με καθαρή θα ήταν δύσκολο …
Καταρχάς πες μας αν η κύστη φαίνετε επιδερμικά ή σαν να έχει φουσκώσει εσωτερικά … Σε κάθε περίπτωση 1 γρ. ανά λίτρο αλατάκι δεν θα έκανε σίγουρα κακό …ιδίως σε molly … Πες μας τι άλλα ψάρια έχεις … Πότε το παρατήρησες πρώτη φορά … αν έχει μεγαλώσει από τότε … Μετρήσεις του νερού … |
|
|||
|
|||
![]()
είναι επιδερμικό στο πτερύγιο επάνω από την εσωτερική πλευρά του πτερυγίου, το είδα μόλις χθες, μέχρι σήμερα δεν βλέπω αλλαγή ουτε να έχει μικρύνει αλλά ούτε και να μεγάλωσε. είναι το ίδιο δραστήριο όπως και πρίν όπως επίσης τρέφεται κανονικά και με πολύ όρεξη όπως και πριν.Συγκατοικεί με αγγελόψαρα, γκουραμι, ξιφοφόρους,γλυφτες και λαμπέο
|
|
||||
|
||||
![]()
αλατάκι έβαλες ???
μήπως είναι πληγή ??? ps. φυσικά ούτε στην νέα φωτό φένετε τίποτα ... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Lsourtzo : 27-10-06 στις 00:08 |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
kamia empneysi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εμποδίζει την κίνηση του πτερυγίου? Έχει υφή σαν βαμβάκι ή κάτι πιο συμπαγές.... μήπως είναι κάποιο είδος fungus..... μια καθαρότερη φωτό θα ήταν χρήσιμη.
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε πρώτη φάση, εγώ θα το απομάκρυνα από το κυρίως ενυδρείο και θα το έβαζα σε ένα ενυδρείο - νοσοκομείο μόνο του. Για τη συνέχεια προσπάθησε να ανεβάσεις καθαρότερη φωτό.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ασπρη κύστη | johnny98130 | Δίσκοι | 19 | 21-01-04 12:07 |
αίμα στο δεξί πτερύγιο κινέζου | pavloukos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 19-05-03 10:19 |