Σαν κύστη στο πλαϊνό πτερύγιο
1 Συνημμένο(α)
HELPPPPPPP
Σήμερα το απόγευμα παρατήρησα ότι στο πλαϊνό πτερύγιο εσωτερικά του molly μου έχει εμφανιστεί κάτι σαν κύστη δεν ξέρω αν είναι κάτι ανησυχητικό please τα φώτα σας.ξέρω ότι η φωτο μπορεί να μην είναι καλή αλλά είναι πολύ δραστήριο |
Παιδιά,
Κανεις να βοηθήσει; φαίνεται σοβαρο... Σωτήρηηηηηη! |
Xρειάζεται οπωσδήποτε καθαρότερη φωτο.
|
Χωρίς καθαρότερη φωτογραφία δεν είναι δυνατόν να γίνει διάγνωση … ακόμα και με καθαρή θα ήταν δύσκολο …
Καταρχάς πες μας αν η κύστη φαίνετε επιδερμικά ή σαν να έχει φουσκώσει εσωτερικά … Σε κάθε περίπτωση 1 γρ. ανά λίτρο αλατάκι δεν θα έκανε σίγουρα κακό …ιδίως σε molly … Πες μας τι άλλα ψάρια έχεις … Πότε το παρατήρησες πρώτη φορά … αν έχει μεγαλώσει από τότε … Μετρήσεις του νερού … |
1 Συνημμένο(α)
είναι επιδερμικό στο πτερύγιο επάνω από την εσωτερική πλευρά του πτερυγίου, το είδα μόλις χθες, μέχρι σήμερα δεν βλέπω αλλαγή ουτε να έχει μικρύνει αλλά ούτε και να μεγάλωσε. είναι το ίδιο δραστήριο όπως και πρίν όπως επίσης τρέφεται κανονικά και με πολύ όρεξη όπως και πριν.Συγκατοικεί με αγγελόψαρα, γκουραμι, ξιφοφόρους,γλυφτες και λαμπέο
|
αλατάκι έβαλες ???
μήπως είναι πληγή ??? ps. φυσικά ούτε στην νέα φωτό φένετε τίποτα ... |
:confused: αλατάκι έβαλα,δεν είναι πληγή σίγουρα γιατί είναι σακούλα, ευχαριστώ για τις συμβουλές σας αλλά μέχρι τώρ δύο μέρες καμία αλλαγή
|
kamia empneysi:(:(:(:(:smt073
|
Εμποδίζει την κίνηση του πτερυγίου? Έχει υφή σαν βαμβάκι ή κάτι πιο συμπαγές.... μήπως είναι κάποιο είδος fungus..... μια καθαρότερη φωτό θα ήταν χρήσιμη.
|
Σε πρώτη φάση, εγώ θα το απομάκρυνα από το κυρίως ενυδρείο και θα το έβαζα σε ένα ενυδρείο - νοσοκομείο μόνο του. Για τη συνέχεια προσπάθησε να ανεβάσεις καθαρότερη φωτό.
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 17:36. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board