Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Harris1
Τι να σου πω βρε συ Τάκη, δεν ξέρω, είδα το χαρτί να λέει ph μεταξύ 6,5 - 7,5. Επειδή το χρώμα δίνει μια τιμή, μεταξύ 6,8 και 6,5. Είπα να το πάω στο 7. Εσείς βέβαια ξέρετε καλύτερα. Εσείς! Οπότε αν λέτε no, δεν πειράζω ph, τότε δεν πειράζω.

|
ειδικα η συγκεκριμενη τιμη 7 ειναι η χειροτερη κατα τη γνωμη μου γιατι μια θα ναι οξινο και μια αλκαλικο.
Δεν ξερω αν αυτο ειναι κακο και μπορει να προκαλει καποιο προβλημα, αλλα αυτο που ξερω σιγουρα ειναι πως το 6.5 δεν ειναι το κατωτερο οριο σε καμια περιπτωση για το συγκεκριμενο ψαρι, αλλα αν δεν εισαι πολυ καλα εξοικειωμενος με τα οξινα το 6.5 ειναι μια χαρα και ασφαλεστατο
οσον αφορα το cl το ιδανικο ειναι φυσικη αποχλωριωση με ταυτοχρονη παλαιωση του νερου σε βαρελι με κυκλοφορητη η αεραντλια η ανθρακα.
Εγω προσωπικα περναω μερικες ωρες με ανθρακα, μετα με τυρφη 2 μερες και επειτα φτιαχνω τη θερμοκρασια και μετα κανω την αλλαγη η τη συμπληρωση