Θέμα: GH ή KH test?
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 29-07-14, 23:53
Το avatar του χρήστη κωνσταντινος
κωνσταντινος Ο χρήστης κωνσταντινος δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ
Προεπιλογή

ενταξει παιδια εγω δεν το ειπα αυτο για να θειξω καποια ατομα η να δημιουργησω εντυπωσοις απλα επειδη ασχολουμε με το εμποριο(καμια σχεση με πετ σοπ,καφεκοπτης ειμαι)και βλεπω ολο και πιο πολυ να γινομαστε ξενολαγνοι με το να ψωνιζουμε απο το εξωτερικο,να φευγουμε στο εξωτερικο,να επικροτουμε το εξωτερικο κανουμε κακο μονο σε εμας,οπως ειπατε υπαρχει ο ανταγωνισμος και ο καθενας ειναι ελευθερος να ψωνιζει απο οπου θελει καθως το εμποριο πλεον ειναι ανοιχτο.τωρα για τον υπαλληλο που λες για το 12ωρο με τα 500 και αυτα που θα σου πουλησει εφοσον δεν εισαι ενημερωμενος και θα παρεις οτι σου πασαρει ας προσεχες και ασ διαβασες στο φορουμ τι να παρεις και τι οχι,στο ebay που δεν εχει ουτε καν υπαλληλο αν εισαι ασχετος παλι θα φορτωθεις πραμα που δεν χρειαζεσαι επειδη εχεις αγνια οποτε αυτο δεν εχει και τοσο βαση....ναι οι καιροι ειναι χαλεποι και πλεον ο θανατο σου ειναι η ζωη μου και ο αλλος θα πουλησει μεχρι και την μανα του για να τον κρατησουν στη δουλεια αλλα θα πω και κατι αλλο οταν βλεπεις γυρω σου ολοι να κλεινουν τα μαγαζια τους να εισαι συγουρος οτι αργα η γρηγορα θα ερθει και η σειρα σου να κλεισεις...αυτα πολυ φιλικα και συγνωμη εαν εθιξα καποιον,δεν ειχα τετοιο σκοπο!
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από delta66 Εμφάνιση μηνυμάτων
Στη μιση τιμη?
Στα μαγαζια συνηθως δεν τα εχουν σετ (GH και KH), και τα πουλανε ξεχωριστα, γυρω στα 12-13ε το ενα. Συνολο??? 25 ευρω
Με αλλα 10e παιρνει το APi freshwater master kit απο ebay.
Του τα προτεινα με 7.86 ευρω και τα δυο γιατι ηταν ετοιμος να παρει το ενα μονο, επειδη δεν του εφταναν τα χρηματα.
Αν τα βρει Ελλαδα σε σετ, η καλυτερη τιμη online ειναι γυρω στα 15-16e. (εδω ΟΚ ειναι μονο διπλασια τιμη)

Θα προσεξουμε το κερδος του καθε καταστηματος και οχι τα ψαρια μας δλδ?
Ελεος.
οριστε και η δικη μου ελληνικη προταση
http://www.aquavivere.gr/shop-produc...arium-test-set
5 τεστ ΜΟΝΟ 14 ευρο,μου τα προτινε ο φιλος tsala και τα πηρα σημερα!ελπιζω να προλαβα τον φιλο που θελει να τα παρει απο ebay
ασ προσεξουμε την ελλαδα και τα παιδια μας καλυτερα και μετα τα ψαρια,πρωτα ανθρωπια!ελεος!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη κωνσταντινος : 29-07-14 στις 23:53 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01594 seconds with 10 queries