Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kixlidatos
Αυτο που λες ειναι ασχετο με το σοβαρο προβλημα που εχει ο φιλος μας.Η φιλη μας Εφη εχει δικιο,γιατι ο κυματισμος που δημιουργει ο κυκλοφορητης,ειναι μονο επιφανειακος,οφιλος λεει οτι οταν περπατα ,δημιουργει αναταραξη,που σημαινει οτι η δονηση,ξεκινα απο την βαση,λογου δαπεδου.Και αυτο δημιουργει ταλαντωση,οτι το χειροτερο για βαρη με υγρα.
Φιλε μου ,εχεις σοβαρο προβλημα,και πρεπει να το λυσεις,Γιατι σε περιπτωση σεισμου,αυτη η ταλαντωση,δεν θα σταματα και μετα το περας του σεισμου,και μπορει να το βρεις αγκαλιτσα στο κρεβατι σου 
|
Θα μου επιτρέψεις να διαφωνισω μαζι σε ολα,,,μαλλον δεν εχεις δη θαλασσινο ενυδρειο να δεις τη κυκλοφορεια εχει ,δεν νομιζω οτι ειναι τοσο σοβαρω το προβλημα ,,,αφου το ενυδρειο παταει πανω σε βασει δεν εχει θεμα και να υπαρχη ταλαντωσει.
Φιλικα και χωρις παρεξηγησει εξάλλου δεν γινεται να συνφωνουμε σε ολα
