Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από maxmike
καυκασια και ροδεσιανα για μενα ειναι τοπ
|
τα μπαντογκ γενικα ειναι δυνατα αλλα βαρια σκυλια
ροδεσιανο δεν εχω δει..
αλλα εχω στο μυαλο μου ως τοπ

ενα δαγκωματακι απο μαλινουα η ντομπερμαν που σκανε στο μανικι σε κλασματα δευτερολεπτου
και μου φαινεται πολυ αργο πχ ενα ροτβαιλερ η ενα μπαντογκ..
εγω γενικα εχω λατρεια με τα ντομπερμαν αλλα εχει εκφυλιστει πολυ ως ρατσα
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Κουραμπιές
Πωπω σκυλαραααα. Εγω δεν ξερω απο δαγκωματα χαχα. Μονο του βερναρδου που ειχαμε ξερω απο μεγαλα αλλα και αυτο οχι πανω μου παλι καλα.
Μια που πιασαμε τα δαγκωματα εχω μια απορια, οταν παιζουμε το σκυλι αν το προκαλεσουμε για ποιο δυνατο παιχνιδι κανει αυτα τα ψευτογριλισματα και ψαχνει να δαγκωσει. Εχει πολυ γελιο το προκαλουμε καμια φορα αλλα μηπως δεν πρεπει; Μαρεσει πολυ που εχει μαθει το "οχι", με το που το λεω σταματαει να δαγκωνει οτιδηπωτε. Λιγο στο κουερβο (το ονομα του) εχουμε θεμα και στο που τα κανει αλλα θα το μαθει που θα παει. Του εφτιαξα και μια γωνια στο σαλονι περιφραγμενη με το custom σπιτακι του φαγητο και νερο, και την πανα για την αναγκη εξω σχετικα μακρια απτην περιοχη του.
|
αυτες οι εικονικες επιθεσεις που κανει φιλε κουραμπιε ειναι κατι φυσιολογικο που θα το εκανε με τα αδερφια του και θα τα δαγκωνε και μολις ξεφευγε λιγο το δαγκωμα απο το παιχνιδι τοτε θα το επανεφεραν στην θεση του
ειναι πολυ μικρος ακομα για να μην δαγκωνει ειναι καθαρα θεμα παιχνιδιου που το βγαινει απο ενστικτο και του καλλιεργει το ενστικτο καλυτερο απο το να τον κοβεις οταν δαγκωνει ειναι να μην τον αφηνεις να σε δαγκωνει γενικα..
δωσε του παιχνιδια να δαγλωνει